Kulissin takaa

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2007.
Seuraava

Ulos kirkon kaapista

Viikonvaihteessa osallistuimme vaimoni sukulaisen ristiäisiin Pohjanmaalla.

Jouduin tulemaan ulos kirkollisesta kaapista eli kertomaan, etten ole kelpoinen lapsen kummiksi, koska en kuulu suuremman kansankirkkomme hyväksymiin kristillisiin kirkkoihin (enkä kuulu tosin mihinkään uskonnolliseen yhdyskuntaan).

En ole viitsinyt kirkkoon kuulumattomuuttani kuulutella kovin laajalti. Kaksi kertaa aikaisemmin olen joutunut kieltäytymään kummin tehtävästä ja silloin se on tullut esille.

Ristiäisten yhteydessä olen usein ihmetellyt markkinoinnin puutetta. Minusta kirkko voisi osoittaa kiinnostusta lasta ja hänen perhettään kohtaan siten, että pappi pitäisi itsestään selvänä, että hän tulee kotiin kahvittelemaan ja viestimään työnantajansa sanomaa ja myymään itseään kontaktiksi kirkkoon. Nytkin papilla oli tärkeämpää tekemistä.


You have no friends in Finland

Alkuviikosta liityin Facebookiin. Tarkoitus oli vain kurkistaa sitä, mutta tulipa sitten liityttyäkin.

Liityttyään Suomessa liittyy myös automaattisesti Suomi-verkostoon. Koska kukaan ei vielä ollut ehtinyt bongata minua sieltä, profiilissani oli teksti: You have no friends in Finland. Nyt onneksi muutama on löytynyt.

Eilen söimme päivälliseksi purjopiirakkaa ja sen seurana join pullon valkoviiniä (siis Quiche Lorraine sai seurakseen Alsacessa kasvanutta rieslingiä). Kahdelta yöllä heräsin päänsärkyyn enkä enää saanut unta sen jälkeen. Kun täyttää neljäkymmentä, ei näköjään pää kestä edes viiniä (viinasta piti, lähes, luopua jo kymmenen vuotta sitten).


Hampurissa

Terveisiä Hamburger Börsistä!

Tämä ei tosin sijaitse Hampurissa vaan ihan kotoisesti täällä Turun kauppatorin reunalla.

Olin koko päivän seminaarissa: taas pari uutta ideaa hankkia rahaa firmallemme.

Kummallista, kuinka kaikki paikat, joissa käy S-kortti vajoavat niin alas: massoille massaa.


Seuraava