• Scherzo

Kaapin saloja

Täällä on näköjään innostuttu kertoilemaan vaatekaapin saloja!
Vaatekaappini (tai kaapit) pursuavat kamaa, muuttaessa tuli pienoinen angstikohtaus kun hanin ja minun vaatteet eivät millään meinanneet mahtua minnekään.
Mutta joku nerokas ingenjöörare on keksinyt ne ulosvedettävät vaatetangot joiden ansiosta kaappeihin mahtuu hengareissa uskomaton määrä kamaa!!!

Mitä kaikkea minulla onkaan...

Paidat: t-paitoja n. 100 kpl, erivärisiä, erilaisia printtejä, erilaisia leikkauksia, v-kaula-aukkoa, pikee-paitoja, aluspaitoja, tanktoppeja, jne... näitä on kerääntynyt.. lähinnä reissatessa... suurin osa erinäisissä mytyissä laatikossa koska eivät mahtuneet "aktiivisessa kierrossa" olevien vaatteiden sekaan...

Kauluspaitoja n. 20, eri värisiä, eri leikkauksia jne... mutta melkein kaikki pystyraidallaisia (ettei se pötsi niin selkeästi erotu...)
Neuleita, niitäkin parisenkymmentä varmaan.

Pukuja viisi tai kuusi kpl. Krakoja toistakymmentä.

Farkkuja n. 20 paria (Dieseliä, Levi's, Zaran farkkuja, DKNY, A&F, jne... joista käytän aktiivisesti ehkä viittä paria. Erityisen rakkaat ovat yhdet Dieselin farkut jotka ostin pari vuotta sitten, mutta nyt ne ovat aivan liian isot.. lähinnä roikkuvat päällä. Ilmeisesti salillakäyti on jotain auttanut sillä silloin painoin vähemmän kuin nyt mutta vyötäröni on nyt kapeampi :P

Lisäksi erinäisiä suoria housuja, ja workereitä ja muita sekalaisia byysia.

Kalsareita - hanin mielestä liikaa... kaikenlaisia mahdollisia, erityissuosikkina normaalit briefit. Ck, AussieBum, D&G, 2-(x)ist, jne... (jep merkkifriikki, mitä tulee kalsareihin...)
Sukat ovat suurimmalti osin mustia, H&M laatua... sieltä saa loistavia useamman sukan pakkauksia jotka eivät ole hinnalla pilattuja.

Äitin neulomat villasukat ovat aivan ehdottomat talvella kotosalla! Lattianrajassa kuitenkin on vähän viileämpää ja vetoisempaa, niin mikä olisi ihanampaa kuin pitää jalat lämpimänä villasukilla!!!

Onko teillä muuten vaatekategorioita?
Esim. jos ostatte uusia vaatteita, vähän parempia ehkä.
Ensin ne ovat "bilevaatteita" eli niitä pidetään kun mennään ulos tai kotibileisiin tai baariin jne..
Sitten kun näissä vaatteissa on julkisesti esiinnytty pari kertaa, ne alenevat esim. toimistovaatteiksi, tai kouluvaatteiksi.
Tämä vaihe kestää hieman pidempään. Kun vaatteessa alkaa näkyä ensimmäiset selkeät kulumisen jäljet siitä tulee kotivaate tjsp.. lopulta rääsystä tulee esim. työvaate... :P
Ehkä ihanimmat koskaan omistamani farkut, Energien, kokivat juuri tämän elinkaaren, nyt ne ovat hieman maalintahraamat, reikiintyneet mutta silti aivan ihanat jalassa!!!!

2 kommenttia

Juksteri

29.2.2008 18:16

Viimeisenä vaiheena on mökkivaate.

Torontosta

1.3.2008 14:01

Minun parhaat jeans oli (Vidal) Sassoon. Jo aikaa kuluneet pois. Uuusia en loyda mistaan, ei edes Goodwill .