• Scherzo

Kynsien purentaa

Hmm.. huomasin jälleen pureskelevani kynsiäni.
Näin tapahtuu aina kun minulla on tylsää kesken jaarittelevan puhelinpalaverin töissä, tai jos ollaan leffassa. Leffan jälkeen sormet on syöty rystysiin asti. Ällöttävä tapa ja pirun vaikea tapa päästä myös eroon!
Kynnelillä pääsin eroon pureskelusta vähäksi aikaa ja naputtelinkin aina tilaisuuden tullen kynsilläni pöytää tai mitä ikinäkin, ihan vaan ärsyttääkseni muita :D
Esim. naispuoliset kollegat olivat kateellisia vahvoista ja pitkistä kynsistäni :D

Nyt on erittäin pitkäveteinen puhelinpalaveri ja oli pakko keksiä sormille jotain muutakin tekemistä kuin kynsienpureskelu. Joten blogaan!

Viikonloppu oli muuten aika hektinen! Lauantaina meillä olikin kunnon homoköörikokoontuminen 'Allo 'Allo!:n parissa. Maanalainen armeija nauratti meitä muutaman tunnin ensimmäisen kauden jaksoilla! Mun oli ihan pakko ennakkotilata 6. (vai oliko se 7.) kausi Play.com:ista!
Kenties pitäisi katsoa kaikki DVD-hyllyssä olevat aikaisemmat kaudet putkeen ja ruveta puhumaan 'Allo 'Allo aksentilla englantia joka välissä!

Eilen taas meillä ravasi porukkaa päiväkaffella ja lounaalla ja vaikka mitä! Mutta me kummatkin kyllä pidetään kyläilijöistä! Tervetuloa siis :-)

Ja sitten illalla.... Partylite kynttiläkutsut!
Vannon etten ikinä isännöi kynttiläkutsuja! Se on jotenkin niiin ärsyttävää mennä kynttiläkutsuille, kun sieltä ei yksinkertaisesti kehtaa lähteä pois, ellei osta jotain. Ja ne kynttilät on vielä niin sikahintaisia!
12 tuikkua, 9,20 €!!!
Ikeasta saa vastaavia haisulituikkuja parhaimmillaan eurolla 24 kpl. Ja ihan tavallisia 100 kpl alle kympillä muistaakseni.
En halua toimia kavereitteni kynijänä.
Anteeksi niille, jotka lukevat tätä ja ovat Partylite -addikteja.....

Nälkä... ja sakemannit jaarittelee jälleen kerran...