Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset elokuulta 2007.

Jähmeää...

Olo on jähmeä....
Nykyisin, vanhemmalla iällä, krapulakin kestää kaksi päivää. Eilinen ei ollut kovin kamala, tämä päivä on kamalampi.
Ihan täysin vetämätön olo, fyysisesti järkyttävän väsynyt olo.

Viina on todellakin viisasten juoma.


Kiruntaa!!!!

Perse on siis kipeä perjantain bodypumpin jäljiltä ja vähän on pääkin kipeä. Tuhosimme eilen hanin kanssa viisi pulloa viiniä kahteenpekkaan.
Tämä päivä onkin siis ollut aika hidasliikkeinen :D
Mutta mikä olisikaan mahtavampaa kuin lazy Sunday, katsoimmekin ajanratoksi Casablancan ja jatkamme Poirotilla :-)

Lintsillä on ollut poikkeuksellisen kirkumisrikas päivä, en varmaan koskaan ole kuullut tuollaista kirkumismäärää sieltä kantautuvan. Noh, ilmeisesti porukalla on hauskaa...

Nyt hanin kainaloon ja Poirotin pariin. Huomenna voisinkin raahata kivistävän perseeni salille jälleen kerran, voisin vaikka mennä spinnaamaan!


Peeeerjantaiiiii

Ihanaa! Persjantai!!!
Tänään on ollut ihanan viileää, asunnon lämpötila on laskenut jälleen alle 25 asteen!

Ai juu... äiti eilen jotenkin oudosti vihjasi puhelimessa, että "kakkoselta tulee ohjelma tänään viis yli kymmenen, siun kannattais kahtoo se"
Olin tuolloin salilla, eikä minulla ollut mitään havaintoa mikä ohjelma silloin kakkoselta tulee... noh.. se kamala soopahomorikospoliisi-tvhässäkkäohjelma. No, ilmeisesti nyt sitten äiti haluaa varoittaa, että kaikki homot ovat pahoinpitelijöitä ja murhaajia ja homot eivät missään nimessä voi elää onnellisessa parisuhteessa kun hakkaavat vain toisiaan. Ja vanhat sedät metsästää nuoria poikia (hanihan on kokonaiset kuusi vuotta vanhempi) ja käyttävät näitä häikäilemättömästi hyväkseen, jne... noh... katsotaan miten tämä tästä etenee...
Vai odottikohan äiti, että heteroituisin tuon ohjelman perusteella?

Mutta juu... tänään aion taas uskaltautua bodypumppiin parin kuukauden tauon jälkeen. Huomenna on siis perse kipeä, eikä suinkaan villien seksiorgioiden jäljiltä.


Jotain... tai melkein jotain tai sitten ei

Tänään oli aivan kamala työpäivä. 8 tuntia kokoushuoneessa, jonne oli ahtautunut 40 ihmistä ja huone on mitoitettu viidelletoista. Ilma meinasi loppua aikas monta kertaa.

Eilen sain muuten tietää lopulta, että aloitan virallisesti 1.9. (tai siis seuraavana maanantaina) uusissa työtehtävissäni. Jeeeee!!!

Olen jo tässä miettinyt mitä kaikkia koulutuksia haluaisin käydä heti ensialkuun. Löysin aivan mahtavan kolmiosaisen kurssin project managementista, lokaatiokin on miellyttävä, Singapore. Toivottavasti pomo suostuisi... :P

Uuuuuuh!!! Nyt alkaa C.S.I. Se Nick Stokesia esittävä George Eads on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin komee!!!!
Otan kuolarätin esiin ja linnoittaudun soffalle!


Pim!!! Olen homo!!!

Äidille alkoi selvitä asioita.
Luulin, että tämä *pim* efekti olisi tullut vähän aikaisemmin...
Eilen äiti soitti pari kertaa enkä kuullut puhelinta, olimme kaupungilla asuntonäytöissä. Sitten kun soitin takaisin kerroin, että oltiin katselemassa asuntoja.... Äiti sitten kysyi että kenelle, itselle vai hanille (jota hän ei kaikesta effortista huolimatta ei ilmeisesti tajunnut haniksi, silloin kuin hani kävi minut kotoakotoa hakemasta).

No tänään sitten äiti soitti uudelleen ja voi herranjestas sitä kaakatusta taas... "Jos ei sitä naista saa niin sitten pitää olla ilman"
Voi hyvänen aika nyt sentään... ja sitten ne kaikki vihjailut perinnöttömäksi jättämisestä, ja että joudun maksamaan kaikki hänen minulle antamansa rahat takaisin, esim. hänen asuntoa varten antamat rahat, jos muutan miehen kanssa yhteen.
Äiti, luulin sinua nyt vähän viisaammaksi.
Noh, denial iskee....

Ja kaiken huipuksi hani on ilmeisesti se paha homosetä, joka on vietellyt minut, hänen viattoman poikansa.... voi argh!!!
Naurettiin hanin kanssa tossa, että hän on nyt sitten se sugar daddy :D

Joo... pitääkö tässä sitten äidin mieliksi heteroksi muka ruveta?!?!?!
Juuei!
Miksi ihmeessä tunnen jotenkin sellaista outoa syyllisyyttä vaikka ei ole mitään aihetta? Äh... ärsyttävää..
Noh, jos hanin kainalo piristäisi, suuntaan siis sänkyyn...


Arkea

Taas se iski. Normaali arki.
Toimistolleraahautuminen aamulla, sitten nämä normaalit kuviot taas - kaffea, juoruilua, nettilehtien lukemista, vähän lisää kaffea ja juoruilua.
Ja n. 50 mailia päivässä hanille.
Siinähän se päivä meneekin joutuisasti.

Ja kyllä.. n. 50 mailia päivässä...
no okei... ehkä 20 on todellisuus....
Ja riittääkö meillä juttua?
Riittää...
Ja riittää vielä kotonakin ;-)

Tänään on myös aivan pakko aloittaa myös toinen arkirutiini.
Salillakäynti.

Viimeiseen kuukauteen en ole evääni lotkauttanut minnekään kuntoilunsuuntaiseenkaan. Nyt olo tuntuu lähinnä merinorsun ja sinivalaan välimuodolta.
Traanivatsan paluu ja kosto samassa muotissa.

Se kesäkuun paskatauti laihdutti minut ennätysmäiseen alle 81 kilon kuntoon, nyt vaaka hipoo taas lähemmäksi 85 kiloa ja lisäksi nestettä tuntuu olevan kropassa hieman liikaa.... toivottavasti pari kunnon treenireissua poistaa jo ylimääräisen turvotuksen. Sitten voi keskittyä polttamaan sitä rasvaa. Kävisiköhän siihen vaikka joku retkikeitin?

Nyt tuli muuten paras spämmimaili pitkiin aikohin. Otsikkona raflaavasti: "I just started having sex, and my boyfriend keeps popping out when we do it."


Aivojen sähkökäyrää posliinilla

Hassua miten joskus brainstorm iskee.
Etenkin ne paikat missä aivot alkavat työskennellä ihan yksistään ovat monasti ei-niin-tavallisia.

Rupesin miettimään tätäkin asiaa tänään istuessani täysistunnolla tuolla vessakubiikkelissa.
Muita brainstromingpaikkoja minulla ainakin suihku, lämpimän veden virratessa paljaalla iholla aivot alkavat jotenkin virota kummasti. Monet mahtavimmista brainstormeistani olen kokenut nimenomaan suihkussa.

Täysistunto on varmaan toiseksi tehokkain paikka minulla, silloin on omaa aikaa. Monet varmaan ihmettelevät miten saan kulumaan niin pitkään aina vessassa. Noh, jos aivot työskenteleävät ja ei tohdi keskeyttää tajunnanvirtaa ei sovi ruveta pyyhkimään. Multitasking ei toimi.

Sänky. Juuri ennen nukahtamista aivot monasti alkavat prosessoimaan monia keskeneräisiä tai mieltävaivaavia asioita. Sitäpaitsi minun sänkyni on ehkä maailman paras sänky. <3

Eli siis aivotoimintani on vilkkainta kaakelien keskellä, posliinisen valtaistuimen läheisyydessä ja lakanoiden välillä.

Mitä tämä kertookaan minusta jälleen kerran......


Voi... hyvänen.... aika.....

Lähdin kuin lähdinkin tänään hotellille päästyäni ja kamat dumpattuani haahuilemaan kaupungille ja jotenkin ajauduin taas Chuecaan (siis Madridin homoisaan osaan).
Lipitin rauhassa Frappuccinoni ja mussutin marjamuffiniani ja kiertelin putiikkeja.
Seurasin REBAJAS!!! ja ULTIMA LIQUIDACION!!! kylttejä.

Päädyin putiikkiin jonka ikkunassa oli army henkisiä paitoja ja revittyjä farkkuja. Sisällä pauhasi 70-luvun Euroviisu-iskelmä ja 3 nallemaista espanjalaisen karvaista homssua kaakatti nähtävästi YouTuben videoiden parissa. (siis oikeasti kuullostivat kanalaumalta :D)

Musiikki loppui, huokasin helpotuksesta...
Eräs nallekanoista totesi kovaan ääneen espanjaksi tyyliin että "Tämä teidän on pakko nähdä!"
Kuulin ensimmäiset pimpautukset tästä uudesta YouTube videosta ja varmaan poskieni punotus näkyi Barcelonaan asti!

ARMI & DANNY - I WANNA LOVE YOU TENDER!!!!!

Voitte varmaan kuvitella sen naurukaakatuksen!! :-D
Vaikka tuo video on aivan mielettömän ratkiriemukas, minua oikeasti hävetti!!! Selasin nopeasti rekillisen paitoja läpi ja hipsin vaivihkaa kaakattavan nallekanalauman ohi...
Ulkona ei ollut edes raitista ilmaa mitä vetää keuhkoihinsa....

ah juu... tässä muuten linkkki kyseiseen viisuun, jos joku on onnistunut siltä välttymään :-D

http://www.youtube.com/watch?v=AMlnJLdV5VY

Hola...

Tänään on kyllä ollut niin ärsyttävä päivä ettei mitään rajaa... neljä palaveria, joissa kaikki jotenkin odottavat sinulta suurtakin panosta kun et ole melkein neljään viikkoon ihmeemmin ajatellut asiaa. Lisäksi mitään ei ole tapahtunut minkään asian eteen... mañana... no... mullakin on vähän sellainen asenne tällä hetkellä.

Kyselin tänään uudelta pomoltani uutisia siirron etenemisestä ja palkasta ja uusista hommista, mutta hänkään ei ihmeemmin tiennyt mistään mitään. Hänkin nimittäin aloitti tulevan tiimini vetäjänä 1.8. ja hänet ja minut palkannut esimies on nyt lomalla ensi viikkoon asti. Yay! Lisäksi kuulemma kaikki sisäisetkin siirrot menevät hyväksyntäkierrokselle järkyttävän korkealle organisatiossa. Ja tarkoituksena on kuulema vähentää byrokratiaa firmassa... no shit... eihän siitä olekaan kuin kuukausi vasta aikaa kun minulle soitettiin, että "Tervetuloa tiimiin".... noh... kunhan ensi kuun palkka on sitten uuden homman palkka (olis muuten paree olla parempi kuin nykyinen)...

Väsyttää ja vähän vituttaakin olla täällä, ei edes innosta lähtee shoppaa kenkiä tänään töiden jälkeen.
Taidan mennä hotellilla polkemaan kuntopyörällä ja sen jälkeen rentotua kuumassa kylvyssä ja lukea Harry Potteria. Ruokaakin tosin pitäisi etsiä jossain vaiheessa, pitääkö sitä sitten raahautua kaupungille. Voisin mennä kyllä tutkimaan Chuecan kujia, jos sieltä sittenkin löytyisi parit popot. Tai jotain muuta kivaa ja kinkyä, tai jotain...


työtätyötätyötätyötä....

Eikös lomaltapaluun pitäisi olla rauhallinen ja smooth yleensä?

Ei tällä kertaa...
Heti alkuun pari puhelua kollegalta ja kolme puhelinkonfferenssia ja sitten lento Espanjaan. Eikös tämän pitäisi mennä niin, että ensimmäinen lomaltapaluupäivä istutaan kaffella juoruamassa loman tapahtumista, sitten odotetaan puoli päivää kun helppari aktivoi sinulle uudet salasanat joka paikkaan kun nekin on päässyt unohtumaan ja sitten joskus iltapäiväkaffen jälkeen pääsee tuhoamaan maileja räjähtäneestä mailiboxista...

Mutta ei kun ei... ei edes mikään salasana ole päässyt unohtumaan... perkele... ;-)

Ja edelleenkään mua ei innosta, toivottavasti nyt kuulisi niistä uusista hommista edes jotain...