Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2007.

Aamiainen

Ah ihanuus.
The Naked Chef sai aikaiseksi pekoniaamiaisen!
Mikä onkaan ihanampi tapa aloittaa lauataiaamu kuin kunnon aamiainen!

Ja pekoni on ainoa oikea tapa nauttia sikaa, millään muulla tavalla en saa sitä elukkaa kurkustani alas. Joulukinkkua närvin muutaman siivun ja se on possukiintiöni täyttymys pekonin lisäksi. :-)
Puola opettaa...


Haastetta pukkaa

Jaahas, unettomuudesta kärsivän päivän ensimmäinen työ, vastata Aboan uudenlaiseen haasteeseen. 6 asiaa joista pidän elämässäni ja itsessäni (minäminäminäminä) ;)

Tässä säännöt siis kertaalleen:
Bloggaajan, joka on haastettu, pitää kertoa kuusi asiaa, joista _pitää_ itsessään ja elämässään, mielellään vähän erikoisempia, kuin vain työ, mies yms... Tämän jälkeen pitää haastaa kuusi bloggaajaa (joko täältä tai Ranneliikkeen ulkopuolelta) ja ilmoittaa haastetuille siitä, että hänet on haastettu ja mistä saa lisätietoja. Kerro myös säännöt omassa blogissasi.

Jätä haastetun kommentteihin maininta siitä, että heidät on haastettu ja että heidän tulee lukea haastajan blogi lisätietojen saamiseksi.

Mutta nyt on kyse siis minusta (me, me, me, me...)

1. Pidän ystävistäni. Ne ihmiset, joita voin oikeasti kutsua ystävikseni ovat aivan ihania ihmisiä, enkä voisi luopua heistä koskaan. Mutta miksi heihin on yhteydessä aivan liian harvoin!?!! Lasi viiniä? Anyone? Anytime?

2. Rakastan sänkyäni. Ehkä maailman paras paikka, se maksoi ihan liikaa, mutta pinkka Euroja oli asunnon jälkeen elämäni toiseksi paras sijoitus.

3. Vanhempani, äiskä ja iskä. Vaikka hermoromahduksia aiheuttavatkin useammin kuin kukaan muu (etenkin äiti) ovat silti ihaneja.

4. Asuntoni. Siis elämäni paras ostos, heti ensimmäisellä minuutilla kun astuin asuntonäytössä sisään tykästyin asuntooni, vaikka se olikin paljas ja valkoinen silloin. Täällä on hyvä henki (ja liikaa pölyä).

5. Tämä kuullostaa varmaan todella narsistiselta, mutta pidän reisistäni....

6. Pidän omasta pienoisesta hulluudestani, joka saisi olla avoimmin esillä useamminkin. Olen erityisen yllytyshullu, jos sille päälle satun.

Ja itsestään seuraavaksi saavat kertoilla lisää:
Druusi, Enter, Mahakas, Millikan, Alesso ja Jyripe


Päivän piristys

Tämän päivän parhaimmat naurut tarjosi ruokalan täti!
Kävin ostamassa hedelmiä välipalaksi ja kassalle mennessäni ruokalan täti tuumasi, että...

"On järkevää ottaa vihertävä banaani, se on parempi peräsuolelle!"

Voitte kuvitella ne kaikki mielikuvat mitkä vilahtivat nanosekunnissa aivoissani, vaikka tiesin tasan tarkkaan mitä hän tarkoitti. Minusta tuntuu, että punastuin toisessa nanosekunnissa.
Osasin vain todeta takaisin, että joo on nämä vihertävät paremmanmakuisiakin kuin ne hieman rusehtavat.
Jälkeenpäin hihittelin (tai siis lähinnä huutonauroin) itsekseni kun kävelin takaisin paikalleni. :D

Ja olihan tämä kokemus myös pakko jakaa kollegojen kanssa kun he ihmettelivät muikeaa ilmettäni palattuani :D


Home sweet home :-)

Vaikka Australia ja Sydney oli aivan mahtava paikka silti on kiva olla kotona. Oma sänky on aina oma sänky.
Jet lagi vaivaa... kamala väsy, silti olen vielä hereillä ja valitan että on väsy. Huomenna pitäisi taas jaksaa töihin ja olla skarppina. Onneksi eilinen oli pahin päivä ja idästä länteen matkustaessa jet lagi on siedettävämpää kuin toisin päin, ainakin minulla. Monet sanovat itäänpäin matkustamisen olevan helpompaa, mutta ei minulla. Silloin jet lagi iskee vain pari päivää myöhemmin ja kestää useamman päivän. Länteen päin matkustaessa lagi iskee parin päivän sisällä ja kestää pari päivää. Onneksi.
Nyt voisin taas vaihteeksi mennä rakkaaseen sänkyyni :-)




Viimeisiä viedään...

Viimeinen ilta Sydneyssä. Huomenna illalla klo 18:05 paikallista aikaa minun pitäisi istua koneessa joka suuntaa kohti Bangkokia ja sieltä kotiin. En osaa oikeen vielä sanoa onko haikea olo vai mitä. Toisaalta on. Olisin hyvinkin voinut hengata täällä vielä muutaman viikon ja katsella vain ympäriinsä. Kolme viikkoa on lyhyt aika, en kerennyt edes Sydneytä kokonaan luuhata läpi. Melbournessakin kerkesin piipahtamaan vain nopsaan, samoin Byron Bayssa. Joten tänne pitää tulla uudelleen ja ajan kanssa, ts. kolme kuukautta pitää varata aikaa... Kuukausi Sydneylle ja ympäristölle, sitten lähteä käväisemään Uudessa Seelannissa ja Tasmaniassa. Ja sen jälkeen koko loppu Australia, Queenslandin Gold Coast ja Pohjoisterritoria - Alice Springs, Uluru ja Kings Canyon. Länsi Australiassa Perth ja loputonta avaruutta. Etelä Australiassa totta kai Adelaide ja Priscillan innoittamana Coober Pedy :D

Kauheasti oli suunnitelmia tällekin reissulle, mutta emäntäni saamattomuus latisti suunnitelmat. Piti lähteä ensimmäisellä viikolla Hunter Valleyyn, mutta kun tuli päivä, jolloin sinne piti lähteä, yhtäkkiä olikin hänen veljenpoikansa syntymäpäiväjuhlat... ja sitten satoi ja vaikka mitä. Noh, otin ohjakset omiin käsiini ja kävin sentään Melbournessa ja Byron Bayssa yksikseni, vähän tylsää mutta minkäs mahdat kun ei saa matkaseuraa.

Jotenkin pienessä mielessäni on käynyt ajatus myös tänne muuttamisesta. Töitä jos olisi ensin täällä niin se helpottaisi asiaa kummasti. Tosin olen vain 28 vuotias... ja jotenkin tuntuu siltä, että jos koskaan ajattelin asua ulkomailla sinne pitää lähteä ennen kolmenkympin rajapyykkiä. Australia ei olisi paha vaihtoehto, hyvä ilmasto, ihania ihmisiä, rentoa elämäntyyliä ja aurinkoa :-)

Mutta... Nyt pakkausta, toinen matkalaukku oli pakko ostaa jotta kamat mahtuvat kunnolla matkaan. Maanantaina minun pitäisi olla jo takaisin... kunpa voisi tämän lämmön tuoda mukanaan...




Vaste haasteeseen

Apua! Minut on haastettu! Kiitos vaan Alesso :D

Nyt pitäisi siis listata kuusi erikoista/ihmeelistä/omituista asiaa itsestäni, tässä ne tulevat!

- Olen äärimmäisen anti-sosiaalinen aamuisin. Jos haluat pilata päiväni, lähetä minulle tekstiviesti puoli kahdeksalta, tai vielä pahempaa, soita! Puhelimeen vastaa itse paholainen...

- Nautin paitojen silittämisestä, se on äärimmäisen terapeuttista

- Vaikka minulla on pienoinen korkeanpaikankammo, pidän korkeista rakennuksista. (tänään Sydney Toweriin :P) Minusta piti tulla siis arkkitehti.

- Minulla on fiksaatio jota kai fetissiksikin voi kutsua alusvaatteisiin

- Kahvi, elämän eliksiiri! Olen äärimmäisen tarkka miten haluan kahvini. Ne barista-parat jotka eivät osaa erottaa lattea ja cappuccinoa toisistaan...

- Päätösten teko on joskus aika vaikeaa, etenkin ostosreissuilla.

Näyttää siltä, että suurin osa aktiiviblogaajista on haastettu, joten SINÄ, jotka et ole vastannut haasteeseen, tee se! Ja SINÄ, joka tunnet, että sinut on unohdettu, sinut on nyt haastettu :-)

Säännöt vielä tässä:
Jokainen pelaaja aloittaa miettimällä kuusi ihmeellistä/erikoista asiaa itsestään. Bloggaaja, joka on haastettu, kirjoittaa blogiinsa nämä miettimänsä kuusi asiaa JA pelin säännöt. Lopuksi hän valitsee kuusi uutta bloggaajaa ja tekee heidän nimistään listan.
Sen jälkeen tulee hänen vielä kirjoittaa näiden valitsemiensa uusien haastettujen blogien kommentteihin maininta siitä, että heidät on haastettu ja että heidän tulee lukea haastajan blogi lisätietojen saamiseksi.