Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2006.
Seuraava

Päiväkirjaa tsjp...

Tästä blogistani on näköjään kehittymässä pikkuhiljaa eräänlainen matkapäiväkirjani. Huomasin lukiessani omaa blogiani, että kaipaan takaisin Madridiin. Ihastuin siihen kaupunkiin aivan täysin, Barcelonassa voisin käydä samalla reissulla, viikon Espanjan-valloitus! Ensin Madridin muistot, sitten Barcelonan neitsyys!

Täällä Istanbulissa törmäsin hämmentävään tapaan miesten keskuudessa. Paikalliset hyvät ystävykset kävelevät nimittäin ilman mitään paineita käskynkkää kaupungilla, vaikkapa heteroja ovatkin (ainakin erittäin luultavasti heteroja). Hämmennyin ensin kovin kun käskynkkässä käveleviä miespareja näkyi yhdellä silmäyksellä tusinan verran, mutta sitten muistin, että eräs kaverini mainitsi jotain samantyylistä italialaisista. Lisäksi miehet myös poskisuukottelevat täällä :-) Tällaiset pienehköt kulttuurishokit ovat hauskoja piristyksiä päivään, vaikka koen olevani kohtalaisen kosmopoliitti ja avomielinen, kovasti aina tällaiset pienet asiat tarttuvat silmäkulmaan :-)

P.S. Turkkilainen poppi on hauskan pirteää :-)


MMS Bloggaus

Moskeijoista kaikuvat rukouskutsut herättivät minut tänä aamuna puoli kuuden aikoihin... Pikaisella vilkaisulla näen huoneeni ikkunasta 17 moskeijan minareetit. Mondon Istanbul-artikkelissa taidettiin mainita, että Istanbulissa on yli 2000 moskeijaa :-o



Tilulii

Itseasiassa tuossa "Tila" -kuvakkeessa pitäisi olla %).
Toteutin siis uhkaukseni, kävin bodypumpissa ja sen jälkeen nautin puoli pullollista punkkua.. thihiii...
Lämpimästi suosittelen kaikille Marqués de Riscal, Riojaa :-)
herkullista :-)
*hik*


TGIF!!!

Ihanaa, perjantai!!!
Tämän hermojaraastaneen viikon päätteeksi aion käydä tänään bodypumpissa karsistamassa aivoni lattialle. Hain eilen uutta työpaikkaa, johon minulla on kohtalaisen pienet mahdollisuudet tulla valituksi, mutta eihän sitä yrittämättä pääse minnekään :-)
Mieleni tekisi avata nyt viinipullo ja nautiskella sen sisältö kohtalaisen nopeaan tahtiin..... :P


hmmm.....

Sain lopulta tehtyä sen mitä olen siirtänyt viikkokaupalla, siivosin asuntoni perinpohjin. Raahasin vaatehuoneesta 8 muovikassillista vanhoja vaatteita roskiin (niille jotka sanovat että UFF:in lootaan kaikki vanhat vaatteet, tiedoksi, että kyseessä todella oli loppuunkäytettyjä vaatteita, joita UFF ei tod. halua lootiinsa). Nyt on siis taas tilaa shopata uutta rääsyä hyllyntäytteeksi.
Pari kertaa siivouksen tohinoissa meinasi iskeä astmakohtauskin kaiken pölyn keskellä, kun kirjahyllyä raivasin. Mutta nyt on taas vallan miellyttävää kotosalla pyöriä kun on villakoirat pois näykkimästä nilkkoja :-)

Siivous todella piti minut kiireisenä koko viikonlopun, kuitenkin yhtäkkiä tajusin, että tämä viikonloppu on erilainen kuin muut pitkään aikaan. Tämä viikonloppu oli ensimmäinen viikonloppu sinkkuna kotona. Pitkäaikainen suhteeni loppui parisen viikkoa sitten, mutta Kiinan reissun ja menneen viikon työhässäköinen tohinassa en ole paljon kerennyt ajatella eroasiaa ja sen seurauksia. Olemme olleet vieläkin yhteydessä joka päivä ja toivottavasti olemme jatkossakin, ystävinä olemme luvanneet pysyä ikuisesti. Yhtäkkiä vain tajusin, että ei enää yhteisiä viikonloppuja jne, hassua miten sitä on tottunut tiettyihin rutiineihin. En ole yleensäkään kovin tunteellinen ihminen ihmissuhdeasioissa, eikä nytkään ero mitenkään koville minulla ottanut. Olen ilmeisesti jonkinnäköinen tunnekylmäkkö. Lähinnä näen kaiken tapahtuvan polkuna eteenpäin, oli tapahtunut ikävä tai iloinen asia. Kaikessa on kaksi puolta, musta ja valkoinen. Surullisesta asiasta voi kummuta iloa ja päinvastoin. Elämä on.


Seuraava