• mopsi22

Viihteeksi lopulta kääntyneet iltaset

No perjantai ei sään puolesta oikein innostanut. Alkumetrit sateisen harmaassa Vanhassa Raumassa eivät juurikaan innoittaneet. Suuntasimme siis baariin, tarkemmin ottaen Jonesiin ja terassille. Lämpimässä kesäsateessa ja iltahämärässä (lämpölampun alla) oli oikeastaan sangen mukavaa nauttia siideriä ja katsoa heteroiltamien valumista kadulla ohi terassin.

Paikan oma portsari on tuttu näky jo raumavuosiltani ja kaveri osaa hommansa. Lihaa on ja musta nahkaliivi, mutta onneksi myös huumoria ja taitoa pitää porukka asiallisesti kunnon käytöksellä ilman turhaa voimailua ja lihasten pullistelua. Kiitettävää ammattitaitoa. Heteropoikaset siinä kyllä melkein viereeni sammuivat, mutta en pistänyt pahaksi ukkojen kuntoa, sillä nuo olivat varsin vetreitä ja löysä housmuoti valutti näkyviin paljasta lihaa aina herrojen liikkuessa :)

Yllätyimme raumalaisten ystävällisyydestä, mutta turkulaiset ovatkin juntteja. Ihmiset, jotka tulivat viereemme, kysyivät ystävällisesti onko tilaa/vapaata ja vaihtoivat aina pari sanaa meidän kanssamme. Sitä kuuluisaa kohteliasta smooltolkia. Sen teho perustuu siihen, että koska he tavallaan tulevat meidän reviirillemme (vaikka kyseessä onkin julkinen tila), niin he neutraloivat "valloituksensa" ottamalla meihin kontaktia ja tavallaan vakuuttamalla olevansa vaarattomia (mikä ihmeen biologiavaihde :S). Joka tapauksessa tavallinen kohteliaisuus on ihanaa ja ihmiset puhuvat toisilleen liian vähän.

No, Jonesissa jo ohimenne tutustuimme samassa pöydässä vaikuttaneeseen pariin, jotka liittyivät seuraamme myöhemmin paikallisessa irkkupubissa. Seura oli mainiota, hauskaa ja eläväistä ja graduparinikin pöllähti seurueeseen loppuillasta.

Oli helvetin hauskaa, tutustuin uuteen tuttavuuteen, sussussakin kanta-asiakkaana käyvään ja no, oli vain hauskaa :). Sitä paitsi minulle tarjottiin niin monta juomaa, että kärsivä vatsani, jonka kunniaksi olin jo lopettanut juomisen siltä illallta ja päättänyt tyytyä pariin lonkeroon, sai yliannostuksen sitten. Hauskaa oli ja sivistynyttä, heteroista huolimatta ;P

___

Eilen lauantaina, kotiinpalattuamme raumareissulta, odotin täysin masentunutta koti-iltaa henkisen itsensäkehittämisen parissa, ehkä vähän roseeta ja mansikoita nauttien, kunnes ystäväni soitti ja pyysi lähtemään baariin. Tosin olin hänen listallaan varmaan varavaihtoehto Ö, mutta mikäs siinä :) Naisille ei sanota ei.

Päädyin näyttämään hetskuystävälleni sussun ihmeellisen maailman, monkin grotton ja portsarin kanssa tappelevat heterotytöt (otimme tuolit eteiseen ja seurasimme aitiopaikalta portsarin duunin vittumaisuutta ja idioottimaisten tyttöjen peräänantamattomuutta...) ja päätimme illan skepun kanssa meikäläisen penthousessa. Oli ihan helvetin hauskaa sou kiitos illasta!

summa summarum: kaksi huonohkosti alkavaa iltaa päättynyt erittäin mainiosti.

___

Sosiaalisuuteni käsiosuuteen sen verran sanottakoon, että ei tee pahaa itsetunnolle huomata, että oikeastaan kykenen tutustumaan uusiin ihmisiin sangen helposti, jos niin haluan. Sangen mukavaa saada uusia tuttavuuksia :)

___

Tänään sunnuntaina ajattelin viedä erään toisen ystäväni, limulinjalla tietystikin, enhän ole mikään alkoholisti, sussun karaokeen, jahka tuo rouva lähtee.

Päivä on muuten kaunis, mutta luulen, että nautin siitä sisätiloissa vaakatasossa ja aivolevossa (löysin kirjahyllystä viihteellisen kirjankin, jota en ole lukenut...).

2 kommenttia

stellagrrrl

26.7.2009 15:58

no joo, mä kyllä samaistun täysin sun sosiaalisuuspohdintoihin ja ilahdun välillä ihan samoin... on se mukava huomata, että sammakkojen sijaan suu vääntyy ihan iloiseen hymyynkin. siltappa juu.

mopsi22

26.7.2009 18:42

Rauma ja rauman giäl...mun mielestä on hienoa, että murteita vaalitaan, mutta murteet ovat liiallisina ihan s a a t a n a n ärsyttäviä...ne eivät kuulu kirjoitettuun tekstiin eikä niitä kuulu viljellä jokaiselle vastaantulijalle...ne eivät ole NIIN hienoja juttuja...ärsyttää murrebuumi...

et siltappa juu tosiaa :)