• mopsi22

Välttellen, niin lukemista kuin näkemistäkin

Monikin asia tosin sou sääd.

Tällä hetkellä lähinnä se, että kirjoittelen helvetin ahkeraan logiin ihan vain sen takia, että pitäisi opiskella. Distractions??

Äsken sipsuttelin tästä sohvalta jääkaapille päin ja jumiuduin puolessavälissä matkaa (sitähän on siis huimahkot kolme metriä yksiössä) pianolle...jealousie-tango, vähän sovitellen.

Että sitä jaksaa keksiä kaikkea paskaa, vaan jotta ei tarvitsis lukea - sinällään jopa ihan kiinnostavaa - vammaisuuden etiikkaa ja vammaisuuspohdintaa yleensäkin.

Ihminen on itselleen susi.

Omaan nilkkaan ku on vaan niiiin helppo osua :P

_______________________________________________________

Moon pitkään miettinyt pros and cons (vaimitensenytoli) että laittaskos itestään naamavärkin kuvan tonne käynticardiin? Jotenkin sillee joo mutta ei -olo. Ku en vältsii halua, että kukaan tunnistaa mua naamasta ja yhdistää sen tähän mad ramblingiin mitä oon harrastanu täällä logis (saati mahdollisesti tuleviin villeihin origiakuvauksiin mun, bfn ja sekalaisen eläin- ja ihmiskunnan edustajien sekä kaikenkarvaisten lateksisten ym. stimulaattorien kanssa harrastettuna).

Toisaalta ois kiva laittaa oma naama tänne, koska se antaa jonninlaisen lisämausteen mahdollisesti tätä lukeville (ja niin ollen erittäin säälittäville ihmisille :P (~love ya all!)) ja semmosen ai tonnäkönen -fiiliksen. Väitän, että siinä olis semmonen psykologikinen tekijä, ku ihmiset odottaa tietynkarvaselta tyypiltä tietynlaista juttua, nii olisko mun kuvavärkki sitten semmonen että ei helvetti, miten ton näköseltä tyypiltä tulee tommosta juttua? Ja kumpi on sitten se, mihin (ennakkoluuloinen stereotyypittäjälukija) uskois, mun naamaan vai siihen mitä juttua tulee. Hiffaako kukaan mitä tarkotan? Siis sitä, että kukaan ei oota rane-raksamiäheltä kukkia, suklaata ja herkkää rakkausrunoa...

Mun kohdallahan toi siis tarkottaa vaan sitä, että voiko joku noin helvetin kommia, kaunis, ihana ja filmaattinen söpöläisurosmachismo tuottaa noin älykkään viiltävää pohdintaa, satiiria, komediaa ja herkkää runoutta :d (mikä itsetunto-ongelma?!?)

Nooh, mun pohdintani (read: lukemisenvälttelyajatteluni) päätynee siihen, että nou, en anna maailman nauttia kauneudestani tällä foorumilla...tiedä vaikka joskus pyrkisin paikalliseen senaattiin. Ei vältsii kiva, että joku tabloidi retostelee mun eläinkokeiluillani ;D