• mopsi22

To do or not to do

Hemmetin vaikeeta uusien lasien hankinta nenälle!

Pitäisi olla valmiina näöntarkastuslappunen, jotta saisi tietää hinnan. Ei viitsisi kuitenkaan maksaa näöntarkastuksesta erikseen, koska suurin osa putiikeista tarjoaa sen samaan hintaan. Kuitenkin jos ko. putiikista ei löydy laseja, joudut maksamaan silmätiedoista, jotta saat ne mukaasi.

Toinen outous on miljoonanlaiset eri tarjoukset. Toinen linssi kaupan päälle, toiset kehykset eurolla, kahdet yhden hinnalla jne. Täysin vertailukelvottomia, sillä koskevat jotain tiettyä rajoitettua erää kehyksiä tai linssimalleja tms.

Perseestä yrittää edes vertailla. Ehkä helpointa on vain kävellä eri optikot läpi, etsiä jostakin kivat kehykset ja ottaa kaikki palvelut ko. firmasta sitten. Tässä vituttaa vain se, että makuni on kallis ja ne kehykset joista pidän, maksavat sitten tuhottomasti.

Kaiken kaikkiaan rasittava projekti.

____

Muutenkin tässä risoo monet pikkuasiat, jotka vain jäävät hoitamatta. Olen jatkuvasti ärtyisä!

Luulen sen osin johtuvan työn melusta. Olen tullut erittäin herkäksi kaikelle äänelle, kaiulle jne. Aivoni ärsyyntyvät ja menetän keskittymiskykyni ja rauhallisuuteni helpommin. Se ottaa pannuun niin sanotusti. Ei voi oikein nauttia musiikista tai keskusteluista, kun tulee vittuuntunut olo välittömästi.

Levotonta ärtymystä.

____

Väikkäri mietityttää: kannattaako sitä tehdä?! Mitä hemmettiä sillä teen? Aihe kiinnostaa, kirjoittaminenkin kiinnostaa, tutkiminen kiinnostaa, oppiminen kiinnostaa, MUTTA olen laiska :S

Enkä tee työelämässäkään varmaan juurikaan mitään akateemisella loppututkinnolla, jos vertaa saman energian käyttämistä työelämässä itsensä kehittämiseen ja uraohjusteluun.

Jättääkö kesken vain ja nauttia yhdentoista viikon lomasta rauhassa vai mitä?!

Ärsyttäviä tälläiset pienet ja isot langanpäät sotkemassa elämän järjestystä! En pysty keskittymään oikein mihinkään, kun ei tiedä mitä tekisi. Menee energia tekemisen sijaan tekemisestä märehtimiseen.

Onko oikea ratkaisu luovuttaa vai onko edes kyse luovuttamisesta vai vain järkevästä resurssienkäytöstä? Luovuttamisena sen koen, sillä pidän itseäni laiskana. Opinnotkin ovat töiden ohella jääneet. Lieneekö itsepetosta selittää, että jahka saa vakinaista duunia ja tietää mitä seuraavana päivänä tekee, nykyisen ehkä on huomenna duunia -menon sijaan, niin pystyisikin allokoimaan aikaa ja jaksamista ylimääräiseen tekemiseen.

Nyt ei pysty.

VoivoiVoivoi. Ärsyttää ajatus periksiantamisesta!!! Kesällä makaan perse homeessa muuten sitten. Tai ehkä peräti ehdin lukea jotain kivaa ja keräämään itseäni ihmisenä 5,5 vuoden opiskelupakkotehdäkokoajanjotainlukeakirjaa-putken ja työkevään jäljiltä...

...tai sitten olen vain laiska mukavuudenhaluinen paksa, joka ei saa aikaan mitään ilman, että se kannetaan kasvavan mahan päälle...

*insert kyrpä otsaan*

2 kommenttia

Kolmoisritti

10.5.2010 01:26

Silmälasien hankinnassa oleellista on linssien hionta, ei kannata hiouttaa linssejä Kiinassa tai Taiwanilla. Halpalinssit ovat huonoa laatua. Ota selvää hyvä missä tehdään hyvä hionta. vaikuttaa näkemisen laatuun.

Aboa

10.5.2010 15:40

Itse olisin sitä mieltä, että väikkäri kannattaisi jättää hetkeksi hautumaan ja hetken nauttia elämästä. Kyllä sen sieltä hyllyltä saa otettua takaisin, jos siltä tuntuu. Ja jos koulutushaluja on, kannattaisiko kokeilla työhön liittyviä kursseja ja muuta vastaavaa? Itse olen käynyt aka monella kurssilla, ja mielestäni niistä on ollut tosi paljon käytännön hyötyä - toisin kuin pelkästä teoreettisesta tiedosta.