• mopsi22

Silver lining or something

Melkein meni usko elämään. Aamulla kone ei käynnistynyt, tieto- siis. Nooh aikani siinä raavittuani päätäni totesin, että taitaa olla virransaannissa ongelmaa.

Siskolle testaamaan ja kyllä, oli vaan verkkolaite paskana, eli siis ei johtoa pitkin tullut virtaa seinästä koneeseen. Päivän metsästin sopivaa laturia, kunnes sellainen multipurpose löytyi Hongkongista, ihan asialliseen hintaankin, cirka 37 euroo.

No, ei niin pahaa, ettei hyvääkään. Löysin kirpparilta naurettavaan 6 euron hintaan turkoosin iArabian kastehelmen kerrostarjoiluastian. Sen kun myyn, onkin johdon hinta katettu kivasti :)

Plussana löysin kivan kirjavihkosen saksan kielen muistiinpanoille, pyörääni valon, uuden piuhan koneesta vahvistimeen (ei suhise enää!) ja äiteelle porakoneen, joka on nyt kuukauden unohtunut hakea. (edit: oho, em. kappaleen kamat ihan biltemasta :D)

Illalla vielä hakeen saksankirjaa ja Koululle luennolle. Meni päivä aika vauhdilla siinä sitten :)

3 kommenttia

cb

9.9.2009 10:35

sulla on kyllä liian hyviä kirppislöytöjä..

mopsi22

9.9.2009 10:44

Kieltämättä kun lautanen osui silmiin (lähes tyhjässä loosissa..) niin katsoin hintalappua pitkään. "Tarjoilu astia" siinä luki. Hintaa tuijotin hartaasti ja sen jälkeen varmaan 5 minsaa kopeloin tota, että onko ehjä ja mikä tässä mättää. Ei siinä vikaa.

Nyt siinä on mun hedelmät keittiössä :)

Nermal

9.9.2009 11:56

Sulla on kyllä käsittämätön taito tehdä noita bongauksia kirppareilta!