• mopsi22

Siis mitä vittua?!

Ok, selvähän se on tyhmällekin, että suomi on taloudellisesti muun maailman kanssa kusessa.

mutta:

"Pääministeri Matti Vanhanen ennustaa kokonaisveroasteen nousua Suomessa. Vanhanen totesi tänään Ylen radiouutisten pääministerin haastattelutunnilla, että edessä on verojen nosto, jotta laman velanmaksusta selvitään. Kokonaisveroasteen nostamisella ei kuitenkaan saa hänen mukaansa haitata talouskasvua.

Verotuksen suunnittelussa vaaditaan nyt hänen mukaansa tarkkuutta, jotta veronkorotukset eivät vaikuta talouden kehitykseen. Hän ei vielä halunnut eritellä, mitä veroja mahdollisesti aiotaan nostaa."

http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml/arkistot/talous/2009/05/883899

hallitusohjelmassa ilmaistaan, ettei veroja nosteta. näin myös hokee katainen. velkaa otetaan verojen laskun vuoksi.

nyt sitten velan maksuun pitäisi nostaa veroja.

mitä vitun logiikkaa?

tietty se, että toisia veroja lasketaan lainalla ja lainan maksuun korotetaan sitten toisia veroja. ja kakku jakaantuu uudelleen. hianoo, hianoo.

jotenkin en pienipalkkaisena opettajan näe kakunsiivuni kasvavan tässä prosessissa?!

3 kommenttia

Splenetic

25.5.2009 01:20

Onkohan nämä nyt taas näitä hiihtoputkessa syntyneitä neronleimauksia, jotka paljastuvatkin Katainen & Co.:n syötöiksi? Niin kauan kuin Kokoomus on ruorissa, ne veronalennukset tullevat keskittymään nimenomaan niihin, joilla olisi kyllä varaa maksaa, ja veronkorotukset pienituloisiin. Sinimultakakun mysteeri.

Nermal

25.5.2009 01:46

Tuo kommentti: "Kokonaisveroasteen nostamisella ei kuitenkaan saa hänen mukaansa haitata talouskasvua" sisältää jo selvästi ajatuksen, että ainakaan yritysten tai kovatuloisten veroja ei olla merkittävästi nostamassa.

mopsi22

25.5.2009 09:59

huolimatta subjektiivisesta ja perustelemattomuudesta, totean kokoomuksen olevan aika julkeasti kaksinaamainen puolue.

työväenpuolue...and all that shit.

vaikka en olekaan täysin samaa mieltä bfn kanssa siitä, että kansa saa sitä mitä se ansaitsee, niin siitä olen samaa mieltä, että kansa suomessa tyytyy liian helposti siihen mitä annetaan, vaikka se olisi muuta kuin on vaaleissa sanottu. olemme tyytyjäkansaa, alistumme liian helposti liian monille asioille. poliittinen aktiivisuus olisi saatava nousemaan ja ihmisten arkipäivän tietopohja politiikasta ja valtion toiminnasta olisi saatava laajemmaksi.