• mopsi22

Setting the mood is vital

Noin.

Sain siivottua kämpän kunnolla joulun pölyistä. Kyllä paskaa olikin kertynyt. Vähän tarkemmalla seulalla siivosin, järjestelin ruokakaappia ja kaivoin kahvinkeittimen esiin, noin tammikuuta ajatellen. Opiskelusta ei tule mitään, jos ympäristö on sekainen. Neuroottinen olen siinä mielessä, myönnän, mutta aivoni pystyvät työskentelemään paremmin, jos on siistiä ja seesteistä ympärillä.

Tänään illalla ehkä sussuun tai patiolle, niin kuin siskon nainen sitä nimittää. Yksin olen, mutta sisko naisineen tullevat myös, joten voin siellä juoruta. Siskon nainen (millä häneenkin nyt viittaisi sitten?) on samaa maata kanssani: neuroottinen monissa asioissa jne. Siskoni on taas sellainen suht hyvännäköinen ja fit tyttö, johon kaikki aina iskevät silmänsä, vähän kuten mun bf. Joten siskon naisen kanssa on ymmärrystä mustasukkaisuudesta, mitä eivät nuo muiden huomiota helpommin saavat bffäni ja siskoni ymmärrä.

Sisko on ollut naisensa kanssa jo 10 vuotta...kunnioitettavaa sinällään, sanoisin.

Huomenna teen ehkäpä retken kauppakeskus Myllyyn ystäväni kanssa. Tarkoitus on mennä alehulinaan katselemaan ärtyneitä isiä, väsyneitä lapsia ja seonneita äitejä (anteeksi ydinperhestereotypiani). Itse ajattelimme ihan retken kunniaksi pukeutua mukavan kevyesti ja ottaa termariin kahvit tai kaakaot sekä kylkeen muutaman voileivän. Kevyellä huumorimielellä ilman tarvetta löytää takkia ja sukkia ja paitaa ja pukua ja...

Ihan vain sadistista hupia ;)

Nyt kuitenkin keskityn lukemaan maailmanpolitiikkaa. Asunto on siisti, pinnat pölystä vapaana, joulun aikaan ahkerassa kokkauskäytössä ollut keittiö kaapinovineen kiiltää ja kaikki ylimääräinen kama on omalla paikallaan. Kuppi kuumaa teetä, hämärä valaistus, muutama kynttilä ja hyvä lukuvalo auttavat kummasti tenttiinluvussa. Tunnelma, ah, niin iso osa elämää ja niin helposti saavutettavissa. Jos osaat luoda oikean tunnelman tilanteeseen, pääset elämässä pitkälle. Sanoisin.

"mitenkäs ne valtiot nyt kansainvälisesti toimivatkaan..hmm, kiinnostavaa....hmmm......."