• mopsi22

Kofeiinia kiitos

Saasta! Viisi tenttiä keväällä, joista 4 isoa. Viisi tenttikertaa kolmelle noista isoista tenteistä. Ja yksi sattuu jäämään berliininmatkan jalkoihin. Hitto.

Tarkoittaa sitä, että yritän seuraavan viiden viikon aikana omaksua 11 kirjallista tietoa, viisi erityispedagogiikan kirjaa ja kuusi valtio-opin. Ensimmäinen tentti on jo puolessa välissä tammikuuta, kaksi suurempaa helmikuun alussa.

Ei ehkä onnistu kuin vetämällä pyöreää päivää, erittäin itsekurisesti ja kofeiinitabuja popsien. Jos noi saan tehtyä, on matka suorastaan ansaittu, ja oikeastaan hyvä tasauskin. Joskin ennen matkaa on noin kolme viikkoa aikaa tehdä jotain muuta, naistutkimuksen esseita todennäköisesti. Näin jäisi pari tenttiä, yksi suurempi ja yksi pienempi, loppukeväälle.

I must be crazy. Ja niin todellakin äitini pyysi saada pitää minulle valmistujaisbileet. Meaning "lahjat voi laittaa tilille...." :D Tämä siis toimii minulle lisäkannustimena suorittaa nämä hemmetin sivuaineopinnot joskus poiskin.

Mistä saisin sen suomalaisen sisun ja hulluuden itselleni? Tai edes sen perfektionistin, joka kerran minussa asui ja jonka ystäväni häätivät pois (hyvä niin, paitsi tässä kohtaa)?

3 kommenttia

Rokkihomo

2.1.2009 02:54

Perfektionismilla ei tuosta tenttimäärästä selviä, vaan suurpiirteisyydellä. Been there.

mopsi22

2.1.2009 09:49

Kyllä, totta, vaaditaan suurpiirteistä lähestymistä. Perfektionistia kaipaan, ei kaiken pilkkunussivaan sisäistämiseen, vaan suoritusmotivaatioksi yleensä.

Nermal

2.1.2009 14:00

Suorastaan kateeksi käy jos tosta urakasta selviydyt.. Itse suoritan tuon verran opintoja suunnilleen kahdessa vuodessa (oon roikkunut yliopistolla jo 11 vuotta saamatta tutkintoa valmiiksi). Mutta sä vaikutat kyllä sen verran ahkeralta että uskon sun saavan noi suoritettua.