• mopsi22

Ranneliike on muuttunut

En ole itsekään turhan kauaa täällä ollut, vuoden osapuilleen. Sinä aikana ovat niin aiheet kuin monet bloggaajatkin vaihtuneet tai olemme saaneet lisäystä. Ikähaitari tuntuu nuorentuneen reilusti. Toki saatan itse olla osa sitä muutosta, kesken kyytiin hypännyt.

Silti, foorumista alan olla saanut kaiken irti mitä saan. Bloggaaminen ei tuota mitään tyydytystä enkä ole niinkään kiinnostunut keskustelussa olevista aiheista.

I think I'm slowly fading away, or atleast my interest in this forum is.

6 kommenttia

Rokkihomo

8.9.2008 22:47

"Ikähaitari tuntuu nuorentuneen reilusti" - ehkä, mutta mutta: ihan pari feikkiäkin joukossa saattaa kenties-ehkä-mahdollisesti olla...

martin

9.9.2008 00:13

Lyhytjänteistä? Kun jossain vaiheessa tylsää, niin pois...?

mopsi22

9.9.2008 08:55

:D

Juu, ei tietty, sanottakoon tyyli ja sarkasmi ja toisaalta täysi friikkiys joidenkin blogien kohdalla ole jäänyt huomaamatta...

Druusi

9.9.2008 09:53

Mopsi, olet aivan oikeassa. Ranneliike on muuttunut. Paljon.
-nimim. mukana alusta asti ;D

Simsalabim Jim

9.9.2008 10:14

Enpä juuri osaa kommentoida blogien muuttumista, kun olen seurannut niitä niin vähän aikaa. Vilkaisin nopeasti aktiivisimpia blogeja, ja kyllähän niissä minusta jutut näyttää minusta suhteellisen järkeviltä, suurimmassa osassa. Keskustelupalstaa olen seurannut useamman vuoden, ja siellä olen muutosta huomannut. Palsta muuttui siistimmäksi, mutta myös jotenkin pliisummaksi siinä vaiheessa, kun rekisteröitymättömien käyttäjien osallistuminen tehtiin hankalammaksi.

Sarkasmia täällä näkee, mutta itseäni se ei sarkasmin ja kuivan huumorin suurena ystävänä häiritse. Sen sijaan henkilökohtaista nälvimistä keskustelufoorumilla näkee vähän liikaakin.

kesäpoika

9.9.2008 21:42

En tiedä johtuuko se masennuksesta vai jostain oikeasta, kun mustakin jokin on vain muuttunut, suhteellisen äkkiä ja radikaalisti. Mäkin oon menettämässä kiinnostustani. Ja sentään oon ollut hyvinkin kiinnostunut keskustelupalstalla varsin pitkään.

Nyt tuli ihan sellainen olo, että mitä väliä sillä on, mitä sinne sanoo. Ei se mitään kuitenkaan muuta.

Feikkaaminen on jotenkin vain osa sitä aitouden ja syvyyden katoamista, joka on alkanut tuntua ilmassa. Toisaalta harmi, ja toisaalta lohdullista kuulla, että se tuntuu muillekin.