• mopsi22

Erotiikkaa ja tanssia

Oli harvinaisen mukava lauantaipäivä.

Menimme bf:n ja systerin sekä hänen naisensa kanssa erotiikkamessuille ja illalla klubille setan bileisiin.

Erotiikkamessuille meno oli harkinnassa, lähinnä lippujen hinnan takia. Osoittautui virheeksi käydä koko messuilla. Messutila itsessään oli pieni ja ahdas, sekä musiikkia soitettiin liian kovalla. Lisäksi esillepanijoilla ei ollut mitään kiinnostavaa esillepantua. Nähty on eikä yllätyksiä tullut. Oli itse asiassa aika peruskamaa esille.

Suurin shokki (joka jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt kyllä pystyä päättelemäänkin) oli messujen kävijät. Läppää heitetään himokkaista, rasvaisista heteromiehistä, mutta jestas sentään, en koskaan kuvitellut kaikkien stereotypioiden olevan totta. Messut olivat täynnä hetero(ääliö)miehiä, jotka avoimesti kuolasivat kaikkea. Ei saa yleistää jne., mutta yleistän silti. Messuvieraiden kollektiivinen äo oli jossakin -15 tienoilla. Sangen puistattavaa, vaikka snobilta kuulostankin. Emme nauttineet hetkeäkään. Lähdimme ajoissa pois, samalla bussilipulla kuin olimme tulleetkaan.

Hukkaanheitettyä rahaa, todellakin.

No, korvausta tuli sitten illanvietosta. Klubilla oli hauskaa ja bf saa henkilökohtaisen sulan hattuunsa minun raahaamisestani tanssilattialle. Toki nautintoaineilla oli osansa asiassa, mutta tanssimme tyytyväisinä parikin tuntia äämyön diskomenossa.

Bf oli kuulemma katsellut meikäläistä ylpeänä tanssiessamme : "toi on mun!". Kehut komeasta, seksikkäästä uroksesta jatkuivat, kun pääsimme kotiin. Aamulla etsiskelinkin vaatteitani pitkin eteisen nurkkia :)

_______________________________________________________

Nyt istun kotona. Heräsimme myöhään, puolenpäivän aikoihin. Olen saanut tiskattua ja that's it. Olo on vetämätön ja raukea, sellainen sunnuntai-fiilis. Ei väsytä, mutta mitään ei jaksa tehdäkään. Illalla odottaa iltakävely bf:n kanssa.