• mopsi22

Ope-duunii

Oli iha törkee hiano sää olla lasten kaa ulkona. Tunti ny meni mite meni, ois voinu olla pareekin. Mutta pääsivät liikkuu, jää oli hyvä ja aurinko LÄMMITTI. Oli makee olo ku oli mustat vaatteet ja tuns ku aurinko lämmittää.

kevät

___

muuten oli pari semmosta hermot opelta -tyyppiä. jotensaki klassisia adhd-lapsia, jos nyt ees on diagnoosii. tod fiksui mut keskittymiskyky nolla. ja se meteli. ei kestä ääni. sitte oudosti olivat vikalla matikantunnilla alkuhälinän jälkee hiljaa. siivosivat (läääväsen) luokanki ku käskin. toki se, että ennen ku o lattia tyhjä kaikest turhasta, ei lähet kotii. toimii ain :)

muutenki toi ope, en voi käsittää, miten joku voi vaan sulloa tavarat laatikohin. siis kirjaimellisesti sulloa, paperii ja monistetta sikin sokin. ärsytti, ei ees sitä yhtä hiton kuulakärkikynää löydä. en kässää.

___

Aivot sanoo poks, ku vedän cold turkey kahville. oon muutenki lihonnu ja sit on maha ihan outo, turvonnu. pitsä niit happolääkkeit käydä kitisees. tai tutkituttaa muutenki ehkä, viel ku yths hoitaa.

___

ny taas ku opena ollu, nii jos ois vaiks semmonen viikko, et 8-14 joka päivä, nii pääsisi inhimillisee aikaa kotii, ja sais jo komeeta palkkaa ku tossa on 23 peruspalkkatuntimäärän päälle 7 ylityötuntii. Tolla palkalla ja noilla ajoilla vois elää, vähän aikaa ainaki. ei kauaa kyl. en jaksas olla opettaja. puutuisin siihen työhö aika nopeesti varmaa.

suurin syy on varmaa oikeesti se meteli. koulussa on kauhee häly, iha desibeleissäki. A ehdotti just tossa eile, tai totes, että hänen omas luokassaa in the future tulee oleen vähintää yks täysin hiljanen työskentelytunti päiväs. ei paha idea, ja tekee lapsillekki hyvää...

___

3 kommenttia

Rokkihomo

11.2.2009 14:42

"Tolla palkalla ja noilla ajoilla vois elää"

Eläthän sinä nytkin.

Aboa

11.2.2009 19:43

Tuo hiljainen tunti ei tehne kenellekään pahaa. Mäkin pidän ajoittain lukutunteja, jolloin ei sitten edes älähdetä. Oppilaat näyttävät pitävän niistä.

mopsi22

11.2.2009 21:45

Mjoo, tää maailma on nii nopeeliikkeine ja meluisa, että oppilaat tykkää kyllä. Saa olla ihan rauhassa ja lukee ja vielä plussana se motivaatio, että se on vähä niinku "ekstrakivaa" eikä "normaalia" koulutyötä. On semmonenki motivaatio.

Mut open hermoille se tekee hyvää+saa mahdollisuuden tehdä suunnittelutyötä sun muuta paperihommaa.