• mopsi22

Jälkkäri-into

Tänää napsahti ja kaveri sai jälkkäriä. Varotuksia sateli, enemmänki ku ne kaksi, mitkä lupasin. Släps, jälkkärii laitoin.

Täytyy vaan pitääkin se sille :|

...nooh, sain loppuviikoksikin duunia samasta koulusta, joten voinen kai sen jälkkärinki valvoa jossain välis...

Loppuviikko kolmatta luokkaa. Vähän nuoria. Liikuntaa huome, kakstuntii, luisteluu...mistä vitusta mä revin 2 tunniks luisteluohjelmaa 9 vee junnuille?? voi vittu sitäki..hohhoijaa.

ja musiikkiaki olis...mut se ny menee sillee mite vaa...

mut toi liikunta...6. luokkalaisten kaa se meni, ku pelasivat, mutta 3. luokkalaisille toi 2 tuntii on törkeen pitkä aika leikkii tms...enkä osaa mitään harjoituksia kyl ees vetää. Liikunalla pitäis edelleenki olla aineenopet...

___

Jälkkärist vielä, kaikki rehtorit, jotka oon tavannu, on olleet kauheen semmosii, että annat sitte jälkkärii vaa jos ongelmii. eiks ne a) luota mun taitoihin ja b) uskooks ne nii kauheesti jälkkärii? Outoo jälkkäri-intoiluu, mun miälest.

___

En tiä mitä ton liikunnan kans tekis, se on reaalisesti aika pitkä aika...hmmm...

kill me now...

edit: tunnit suunniteltu. Iso A vähä avusti. leikkii, hippaa, taitorataa ja sitte ku ne vittuuntuu, nii vapaata pelii ja luisteluu..

___

voiks elämäs olla suurempaa tragediaa ku se, että pääset peiton alle (alasti tietty) ja sitte toteet, että kaukosäädin on jossai kaukana. joudut kylmiltää hyppii sit hakee sitä...ärsyttävää.

___

pitäis kai sosialisoituu, ku yleensä kökötän sijaiskoulus omassa luokassani. nykki heti ku menin opehuoneesee, joku laitto kännyn mun korvalle ja rehtori aneli jäämään duunii. mikäs täs. kiva olla tarvittu, jopa haluttu.

ihan ylihyvä ja kiva koulu kyl. ne saleen uhraa kaikki erityisoppilaat satanistisis menois jossai kellarikerrokses. ei voi olla noi diagnoosivapaat kouluu mis kaikki noi mukavii.

outoo, peri outoo...ehkä ne vaan kaikki on sitte hyvii ihmisii...

...eiii, ne uhraa lapsii...pakko ;)