• mopsi22

lomaa lomasta, lomaa elämästä?

Moon huonolla fiiliksellä. Jotenkin...liikaa ollut poikaystävän ja auringon seurassa. Menny yli rajan jo tää mun "tarvii säännöllistä yksinäisyyttä, yleensä seurassaoloajan verran vähintää". Ei jaksa olla kauheen innostunut seurassa, jos ei saa ladata akkujaan välillä. En kyl tiä tarviittisko ollakkaa, feikki-into on perseestä.

___

Jussi meni ja tuli. Iha buenoa aikaa oli, vaikka ei mikään ihmeellinen tapahtuma ollutkaan.

Pettymys olisi voinut olla kova, jos yksi skumppapulloista olisi ollut ainoa. Avaaminen ei meinannut onnistua millään ja kas, ei pullossa juuri hiilihappoa ollutkaan. Suutari. Ei ollut edes korkki turvonnut.

Alkoon vaan takas. Myyjälle erehdyin sanomaan, että täysin hiilihapoton. Meinasin antaa vähän asennetta kun myyjätär nyppäsi korkin pois ja pullo sihahti ja tähän täti toteamaan, että jaa, mites tätä tänne sitten onkaan hiilihappoa joutunut...

Sitte joku pakollinen haen lasin ja katselen ja tihrustan, ennen kuin voin antaa uutta pulloa. Olihan siinä nyt vähän hiilaria tiätty. Saatiin uus pullo. Onneksi ämmä tajus korjailla huonoa huumoriaan sillä, että totesi skumppakorkin olevan yleensä mahdoton saada takaisin pulloon kiinni, jos normaali on. Jäi ärsyttämään myyjän aluksi lohkaisema pieni ivallinen kommentti.

___

Pride tulossa. En oo jotenki missää fiiliksissä. Ehkä johtuu siitä, että ollaan poikkiksen kavereiden kanssa, joita en tunne. Ihan ehkä mukavaa seuraa, mutta en oo niin viriili enää, et jaksaisin bilettää aamusta aamuun. Sitte oon se tylsä vanha paska, joka valittaa et haluu nukkumaan ja pilaa kaikkien illan. Twenty-somethings are too much to handle for an old fart such as me.

Toinen on yöpyminen. Mulla ei sinällään oo mitään vikaa nukkua poikkiksen tyttökaverin pikkupikkuyksiössä, varsinkin kun emäntä on hyvää seuraa, mutta jossain vaiheessa elämää sitä alkaa kaivata jotain muutakin kuin leiriolosuhteita. Helppo kiva hotellihuone pariksi yöksi olisi mukava. Oon jo siinä pieruiässä, että kaipaan rauhallista ja helppoa asumista enkä välttämättä ahtaita pieniä tiloja, joissa pesii useampi ihminen samaan aikaan. En oo enää niin nuori, vois sanoa.

Poikaystävä inhoo, ku sanon sille että se on nuori vielä. Mäkin oon. Mutta muutamalla vuodella voi olla merkitystä paljonkin. Ja sen tiedän (ja 10 vuoden päästä taas toteen, että olin nuori 25veenäkin), että nuorena ei tiedä olevansa nuori. Ja kyllä nuori käyttäytyy nuoresti. Vähän ehkä ehdottomampaa ja kulmikkaampaa meno...
___

Pitäis tehdä sitä ja tätä. Ei jaksa.

___

Noksu pääsee innolla osallistumaan keskiaikamarkkinoille, joihin mäkin aion perehtyä ainakin yhen päivän ajan. Toivottavasti ei naisen hamonen oo liian paksu tässä helteessä :S:S

___

Oon ny jotenki apaattinen. En tiä tarviisinko tosiaan vaa akkujen lataamista, meanin' päivä pari yksin. Ehkäpä. Oon outo hermit, joka vaatii yksinäisyyttä, mutta paljon kuitenkin välillä seuraa ja seksiä. Ehkä mulle paras ratkasu olis pari hyyyyvää ystävää ja sitte pari fuck buddya ;) Sais lomailla elämästään aina välillä ja sitte taas elää täysillä.

___

Kuumakin on tällä viikolla. Kiva et on kesä, mutta poikaystävä haluaa ottaa kaiken irti lämmöstä ja on vähän suorittamismeininkiä tässä ulkona lomailulöhöilyssä. Mäkun voisin hyvinkin istua päivän sisällä verhot kii ja touhuta jotain pientä omaa. Sitä paitti, oon jo palanu karrelle :S

Kaipaisin jo lomaa lomastani :)

1 kommentti

Torontosta

4.7.2009 03:29

Katselin keskiaika markkinoiden valmisteluja mennessamme samppalinnan kesateattteriiin elvistelemaan. Paljon myynti kojuja naytti olevan.