• mopsi22

Keskustelutaidoista liikaan seksiin

Keskustelu enkeliporsaan blogissa pudotti kyllä kirjoittajan pisteitä silmissäni. Outoja nuo aikuiset välillä, vai olenko itse hankala kakara, joka menee kyseenalaistamaan toisten "totuuksia"?

Keskustelutaitojen, tai no paremminkin argumentointitaitojen, soisi olevan hieman kehittyneemmät akateemisella opettajalla, jonka tehtävä on monen muun asian kera opettaa keskustelutaitoja lapsosillekin.

_____

Ylen uutisointi sen kuin parantuu:

"5-vuotias pelasti perheensä tulipalosta

Pikkutyttö pelasti perheensä tulipalosta perjantain ja lauantain välisenä yönä Alajärvellä. Talon asukkaat pelastuivat, kun nukkumassa ollut 5-vuotias tyttö heräsi palovaroittimen ääneen ja herätti vanhempansa.

Tulipalo syttyi Alajärven Linnunpurontiellä sijaitsevassa noin 90 neliön omakotitalossa yöllä kolmen aikaan. Pelastuslaitoksen tultua paikalle tulipalo oli edennyt jo täyden palon vaiheeseen.

Talon asukkaat pelastuivat tulipalosta palovaroittimen ja talon 5-vuotiaan tytön toiminnan ansiosta. Asukkaat ehtivät pois talosta, joka paloi korjauskelvottomaksi. Pelastuslaitokselta todetaan, että asukkaiden selviäminen oli pienestä kiinni ja palovaroitin ja tytön toiminta pelasti heidät.

YLE Pohjanmaa"

Kuten aelae totesi: "osanottajamme kilpailuun kuinka monta kertaa peräkkäin saman asian voi sanoa"

____

Olen addiktoitunut kahviin luokkaa "pannu aamulla, että lähtee käyntiin". Sänkylämmittimen mielestä näytän suloiselta hiukset pystyssa, silmät sameina ja ristissä, mutta olen oikeasti vain vittuuntunut, aivot jäässä ja täristen himoitsen kahvikuppiani, en suinkaan aamuseksiä...

Seksiä on nyt sitten. Ei tarvitse siitä enää valittaa. Monipuolistakin se on vielä. Silti joku vähän tökkii, enkä oikein tiedä mikä.

Muutenkin vähän oudoksuttaa, koska on kiva mies ja hyvää seksiä ja silti, ei vain jotenkin...se "jokin" puuttuu. Outoa kaikin puolin. Ehkä vain totuin jo olemaan yksin ja tuntuu vähän rasittavalta ajatukselta, että joku kaipaa minulta jotakin. Täytyypä nyt katsella, koska ei liene soveliasta viedä hommaa liian pitkälle liian köykäisin perustein.

Stellalle: kyllä me naurammekin yhdessä :)

____

Koiraa voi rapsutella ja silitellä. Se näyttää kiitolliselta, läähtätelee ja vaihtaa paikkaa, jos rapsutus loppuu. Toiminta on monesti mekaanista.

Kissan kanssa sen sijaan mennään kissan ehdoilla. Kissa päättää, kiinnostaako sitä lainkaan tulla paijattavaksi, mistä paijataan ja miten. Huono kohtelu tarkoittaa kynttä ja hyvä palkitaan kehräämisellä. Silittely on rauhallista ja kissa notkeasti ja hitaasti vastaa siihen kehollaan.

Kissan silittäminen on erittäin seksuaalista.

____

Pannu kahvia tulelle, jotta alkava vatsahaava saadaan aikaan, ja sitten pitäisi yrittää tutkimussuunnitelmaa kirjoittaa. Se tuntuu erittäin vaikealta, vastenmieliseltäkin. Mutta...niin...kaippa se vain täytyy sitten tehdä.

:)