• mopsi22

Kerrankin yrittää nukkua...ei onnistu, liikaa tulevaisuutta edessä

Olen taas valvonut muutamia öitä aina aamu 6 tai 7 asti. Sunnuntaina ajattelin mennä ajoissa nukkumaan. Sänkyyn pääsin jo puolenyön aikaan. Ilo oli kovin lyhytaikaista: kiemurtelua ja vääntelyä, ei tule uni, kun join monta kuppia teetä ja otin iltapäivällä lyhyet päiväunet. Hyppään teen jäljiltä vessassa. Pari levotonta unenpätkää, painajaisia nekin.

Päätän luovuttaa 5.40, neljä tuntia ennen kuin kello ehtii herättää. Tietenkin heti ylösnoustuani alan haukotella sairaalloisesti :/

Unirytmin korjausyrityksen lisäksi päässäni menee niin monta käytännön elämän organisoitavaa, etten pysty rauhoittumaan:

>Opinnot ja gradu: pitäisi lukea ja tehdä, tiettyjä aikatauluja, mitä ehtii, mitä ei ja mitä Pitäisi ehtiä.

>Muutto Turkuun kesän aikana: Ihan hirveä määrä tavaraa minulla on, eikä varaa hommata yhtä leveää asumusta kuin nyt on. Täytyy tyytyä pienempään, mikä ei sinällään haittaa, kunhan asunto on kiva. Edessä siis asunnon etsiminen, vanhan irtisanominen, liian kaman myynti, loppujen varastointi ja pakkaus (ja kun ei ole sitä uutta asuntoa vielä, ei tiedä mitä tarvitsee), vuokratakuut, osoitteenmuutokset ja tietysti itse muuttaminen jne. jne. Missään nimessä ei ole halua tai varaa maksaa kahdesta asunnosta samaan aikaan.

>Kesätyöt: on töitä Raumalla, mutta koska, sitä en vielä tiedä ja sekös hankaloittaa edellä mainittua.

>Rahatilanne: No, kela haluaa helvetisti, mitään ei ole...rasittavaa, joskaan ei nyt epätoivoista, mutta kuitenkin...rasittavaa.

No ei pahaa, ettei jotain hyvääkin. Turussa pystyn opiskelemaan huomattavasti laajempaa skaalaa eri sivuaineita. Odotan vähän vilkkaampaa seuraelämää, varsinkin Rauman gay-scenen ollessa mitä on (=olematon). Olen kyllästynyt tähän materiamäärään, mikä minulla on, siitä on ihan vapauttavaa päästä eroon; miksi ihmeessä haalisin fyysistä painolastia itselleni, vaikka monet tavarat ihani a ovatkin ja monilla myös tunnearvoa. Jätän itselleni tärkeimmät, loput myydään tai pakataan sukulaisten nurkkiin odottamaan uutta tulemista.

Turussa on lisäksi noksu ja siitä pääsee edullisesti ja nopeasti Helsinkiin :D

Onhan tässä paljon muutakin odoteltavaa (kun vaan aikaa ja rahaa olisi myös): Noksun kanssa tarkoitus lähteä kesällä kiertämään Suomea, käydä jossain välissä Tallinnassa, mennä myymään kirpparille, käydä Helsingissä museokierroksella, pitää laadukkaasti päihtynyt viikonloppu, osallistua mahdollisesti Ranneliikkeen tapaamiseen (jossain) jne.

- - - - - -

Hengästyn, kun ei minulla koskaan ennen ole ollut näin paljon, tuota...noh, tulevaisuutta :)

- - - - - -

3 kommenttia

noksu

17.3.2008 10:17

Everything sounds excellent my dear. I can't wait. :)

martin

17.3.2008 15:42

Paljon, mitä odottaa! Hyvä voi toteutua elämässämme niin uskomattomia teitä. Ranneliikkeen kesätapaaminen on hyvä idea...ja toivottavasti toteutuu - laajassa muodossa!

Rokkihomo

17.3.2008 19:50

Niin, ei "liikaa" mutta "paljon".

Hieno ajatus (kiitos siitä).

Onnea matkaan - ja tervemenoa eli -tuloa Turkuun.