• mopsi22

Joo, tää tympii

Täytyy sanoa, että ranneliike alkaa tympiä pahasti. Keskustelu on mitä ihmeellisintä (lue: jauhataan samoilla teemoilla uskonnosta ja homoudesta, mitään uutta ei saada aikaan) eikä se herätä ajattelua juurikaan. Päinvastoin.

Taidan metsästää itselleni ja ajatuksilleni uuden foorumin jostain muualta.

Mitenköhän tää blogi poistetaan täältä, kaikki tekstit? En halua jättää turhaa virtuaalivanaa itsestäni...

10 kommenttia

Rokkihomo

20.10.2008 16:02

No mutta jos tuollaiset tulevat keskustelufoorumeilta blogiisi saakka, ne on helppo poistaa sentään itse.
(En usein lue keskustelufoorumeita ollenkaan, mutta viime viikolla... pimahdin...)

mopsi22

20.10.2008 16:26

Ei..ei kai ne blogiin saakka, kuin ehkä minun kauttani (jos sitä tarkoitit). Lähinnä vaan tympii koko porukka ja se, että tavallaan voisinkin pitää blogia täällä, mutta lukijakuntaani omalla tavallaan rajaa tuo ranneliikkeys (=vähemmistösivusto). Ja toisaalta, en ole niinkään varma, että jaksan kirjoittaa tänne, näille lukijoille. Hukkaanheitettyä sanaa, voisi todeta. Ehkä vähän alentuvaa, joo :D

Mutta blogini täällä on täyttänyt tarkoituksensa joka tapauksessa. Jos ja kun haluan mielipiteitäni ja ajatuksini kirjoittaa, aion tehdä sen tästä eteenpäin uudessa osoitteessa, jossain muualla, ja uuden anonymiteetin takaa.

JPHki

20.10.2008 17:10

Älä ihmeessä, mopsi22, lopeta blogiasi keskustelupalstoilla kouhkaavien takia! Tympiihän se välillä, kun (ystäväni sanoja lainaten) "Jeesuksen morsiamet lyövät raamatulla päähän joka käänteessä", mutta ei kai reppanoiden höpsötyksistä kannata kovin suivaantua. Mä itse enemmänkin naureskelen niille jutuille. Kuten taannoin kirjoitin omassa blogissani, nettikeskustelupalstojen lukeminen voi vakavasti vahingoittaa psyykeä, mutta Ranneliike on tässä suhteessa aika kesy.

mopsi22

20.10.2008 17:17

Ääh, antaa kaikkien kukkien kukkia. Vaihdan vain laidunta, enkä todellakaan anna kenenkään/keidenkään "häätää" minua mistään, jossa haluan olla. Tällä foorumilla ei vain ole enää juurikaan annettavaa.

millikan

20.10.2008 17:34

No itse keskustelupalstan suunnilleen vain vilkuilen lavitse, on siella ajoittain joitain hyvia juttuja (rajalliselta joukolta kirjoittajia), mutta enemman tulee vain taalla blogi-puolella kirjoiteltua ja lueskeltua.
Eli talla foorumilla olen mina, eiko se mitaan merkitse? :(

kesäpoika

20.10.2008 18:28

Hukkaanheitettyä sanaa?

Jos tuntuu siltä, niin varmaan on tullut aika mennä tasoiseensa seuraan.

pelsepuuppi

20.10.2008 19:14

mopsiseni tajuun kovin hyvin tuon mitä jaappaat.. mähän koitin jo kerran lähtee mut sit tulin takas. vaik olis ollu maire ja kaikki kehen satsata mut mut.. schade jos karkaat, mut jos sen teet ni have a nice day ja nähdää jossa välis. sut saan kiinni jos haluun ku mun ystävä tuntee feissarin kautta sun kaverin ja son sit vaan niin helppoo nykyää.

mopsi22

20.10.2008 19:54

Jep, kiinni mut saa, jos haluaa :) ja rannelikkeen turku-jaoston tapaaminen jos joskus on ajankohtainen, niin ilmaantunen kalenterin salliessa.

Ja relaa, se oli vitsi, tuo seuran tasokkuus...

Tuudiluu...

martin

21.10.2008 00:35

onpa kaunis kukka ... ja toinen ... ja kolmas ... AUTS! ...

Rokkihomo

21.10.2008 02:04

"Mitenköhän tää blogi poistetaan täältä, kaikki tekstit?"

Yksi kerrallaan poista -toiminnolla. Tiedän että niinkin on tehty, vaikkei kyllä ihan parin minuutin homma ehkä olekaan. Sen jälkeen tai siinä ohessa voi poistaa blogin omista tiedoista, ja siinä se.

Lyhyesti vaan: Hei hei, jos huomenna et enää löydy täältä (olitkin jo välillä illalla poissa, mutta palasit näkyville, huomasin).