• mopsi22

Jealousy

Vittua että oon sitte mustasukkanen. En ois koskaa uskonu olevani näin mustasukkane ihmine 8/

totta kai pidän sen pois poikkiksen naamasta, et oo mustis, vaikka oonki sanonu että oon sitte mustis. mut jotenki, varsinki ku ei oo MITÄÄN syytä olla, nii turhauttava tunne. ei tarvii oikeesti paljoo mitää, että semmonen ikävä mustispistos iskee. äärimmäisen vittumaista. ku kyse ei oo luottamuksen puutteesta, todellakaa. oon vaa mustis (ja ehkä sitten kai kateellinen samas kaikest, mitä toisel ja toisil o ja mul ei...).

vituttaa kyl tämmönen turha mielialanpilaajatunne >:/

mutta pieni lohdutus on se, että se kertoo suuresta kiintymyksestä toisee, ja siit, ettei haluu toista menettää...se sen tunteen tarkotuski kai on. ärsyttävä se silti on. toisaalta, en mä haluis ainakaa poikaystävää, joka ei välittäs lainkaa, vaiks kuolaisin toisen kaa, eiei. täytyy olla tervettä mustista, sil pysyy homma kasas osaltaa.

4 kommenttia

pelsepuuppi

18.2.2009 12:42

hmm.. mulle mustasukkasuus ei kerro suurest kiintymyksest, enemmän omistushalusta ja epävarmuudesta. having been there and done that ihan vilpittömäl ottees suosittelen skippaamaan mustasukasuuden. runt hela sjön, siit ei o mitää hyötyy ja ku sen antaa vello vapaana saa aikaan suuret pirut ja paranoiat. kolmiodraamojen jokasena osapuolena jossain vaihees elämääni olleena oon oppinu sen et jos joku haluaa pettää se sen tekee, jos ei sitä haluu tunnustaa ei sitä tee ja jos minä epäilen toista ja olen tarpeeks itelleni uskotelu et toinen pettää ni mikään ei saa päätä käännettyy. ihmisen mieli on hirmu sitkas ku se jotain saa päähäsä.

mopsi22

18.2.2009 12:45

Juu, ihmismieli o tahmee juttu. Siitä ei oikee saa irti mitää mikä siihe tarttuu. veemäist.

pelsepuuppi

18.2.2009 15:58

olik ne hollannis kehittäny napin (tää siis tätä ku maannu netis puoltokkuras pari päivää, en tiiä mikä totta ja mikä unta..) mil saa pyyhittyy ikävii muistoi pois mut siin sivuoireena kaikkee kreisii vissii siis mielenterveyshäikkää ja muuta. ja toisaalta en haluis pyyhkii muistoistani mitää. siin hollannin lääkkees kyse oliki vissii enemmä et jos jotai suurii traumoi tms et ihminen sais siin mieles mielensä siivottuu ja elämän rullaamaa.

Roope2

18.2.2009 19:16

Henrik Tikkanen sanoo, ettei parisuhde ole osakeyhtiö.