• mopsi22

Hyvää minussa 11

Olen hyvä ihmistuntija. Osaan lukea ihmisiä ja tehdä päätelmiä heistä.

Monet ihmiset ovat sanoneet minulle, että hyvinkin lyhyen kanssakäymisen jälkeen heille tutuista ihmisistä tekemäni huomiot osuvat hyvin lähelle todellisuutta. Taidon olen perinyt molemmilta vanhemmiltani ja olen siitä ylpeä, oikeasti :)

On jotenkin tyydyttävää tietää, että pystyy lukemaan ihmisiä. Se helpottaa elämää niin kassajonosta luokkahuoneeseen. Erilaisten viestien tulkinnan taito on kielellisen lahjakkuuden kanssa toimiva yhdistelmä tässä ihmistäyteisessä maailmassa selviämiseksi.

(kehun itseäni, vähän ehkä liikaakin, mutta tässä kohtaa voin todeta aidosta olevani samaa mieltä itseni kanssa oikeastaan ilman mitään sisäisiä vastalauseita...)

Toki, en minäkään ajatuksia lue ja saatan välillä sosiaalisella kokemattomuudellani tehdä vahinkoa. Mutta se ei tarkoita, ettenkö silti tiedostaisi mitä muut tuntevat ja ajattelevat, se tarkoittaa vain sitä, etten välttämättä osaa reagoida siihen.

Edit: kas, olenkin tämän jo listannut :D kuitenkin, listaan toistamiseen, koska tämä ominaisuus saa itseltäni niin varauksettoman hyväksynnän, että se tuntuu hyvältä sanoa ääneen...