• mopsi22

Homoseksuaalinen mies, vol. 9

”Millä tavalla homoseksuaaliset miehet suhtautuvat homoseksuaalisiin naisiin?

Suurin piirtein ainoa yhteinen piirre heillä on heidän yhteinen halveksuntansa heteroseksuaalisia kohtaan. Kaikki mahdolliset suhteet heidän välillään perustuvat toisen sietämiseen juuri ja juuri. Harvoin naispuolinen homoseksuaalinen ilmaantuu homoseksuaalisten miesten suosimaan baariin. Jännitys tihentyisi silloin liikaa [häh?]

Useimmilla homoseksuaalisilla miehillä on varsin sekavat tunteet naisia kohtaan, eivätkä homoseksuaaliset naiset juuri ihaile miehiä. Loppujen lopuksi homoseksuaalinen mies on sittenkin mies, oli hänen kampauksensa minkälainen tahansa. Ja homoseksuaalinen nainen on joka tapauksessa nainen [tää kappale oli tieteellisyydessään jo mahtava – miksi mitään tarvitsisi mitenkään perustella tietokirjassa, ihan turhaa! Väikkärin teko helpottu just]

Eivät kai kaikki homoseksuaaliset löydä partneriaan kadulta?

Homoseksuaalisislla miehillä ei keskimäärin ole kovinkaan monia muita vaihtoehtoja. He eivät voi käyttää hyväkseen tavallisia heteroseksuaalisia sosiaalisia tilanteita [mikseivät muka?]. seurakunnan kerhotoiminta, yksinäisten seurat, tapaamiset perhekutsuilla ovat kaikki heteroseksuaalisten aluetta [hei kaikki, onko joku teistä tavannut kumppaninsa perhekutsuilla? Eikö se oo vähän niinku insestiä sitten?]. ei edes kaupallistuneen kumppaninvälityksen äärimmäismuoto, tietokoneen hoitama välitystoimisto, ole vielä keksinyt keinoa homoseksuaalisten luetteloimiseksi.

Eräs homoseksuaalisten yleinen turvapaikka on homoseksuaalisten suosima baari. Näiden yritysten asiakaspiiri koostuu miltei yksinomaan homoseksuaalisista [vittu lopeta tän sanan toistamien jo…] ja usein niiden omistajatkin kuuluvat samaan ryhmään. Tällaiset vaarit kannattavat hyvin, koska ne kokoavat suuren määrän homoseksuaalisia piiriinsä.

Ensimmäinen vierailu tällaisessa baarissa on melkoinen kokemus. Pinnalta katsoen se näyttää miltä tahansa baarilta, jossa ihmiset juovat lasillisen tai pari. Miehet ja naiset istuvat baaritiskin ääressä ja sekaisin kaikessa sovussa pöytien ääressä. Kaiken taustana on tavallinen keskustelu, jossa miesten ja naisten äänet tasapainottavat toisiaan. Mutta sitten satunnaisen kävijän päässä äkkiä välähtää – koko huonehan on täynnä miehiä! [proosaa taas]

Naiselliset kuiskaukset, kimeät naurahdukset ja pehmeät huokaukset kuuluvat kaikki miesten suista! Cocktailpuvut ja tiukat mustat kotelot ovat miesten yllä! Jopa huoliteltu, keski-ikäinen rouva, joka menee naistenhuoneeseen, on mies.

Tiukkaan minihameeseen pukeutunut seksikäs tyttölapsi saa kiittää naisellisuuttaan ilosta vaahtomuovia, puolesta kilosta ihomaali a ja melkoisesta toiveajattelusta. Päiväsaikaan hän on autojen pysäköintialueen hoitaja [oletettavasti kyseessä on mies?]

Kulma-aitiossa istuu vanhempi Nehru-tyyliin pukeutunut herra kolmen nuoren miehen kanssa. Näillä on kasvoillaan kova, himokas ilme: he aikovat tehdä hyvät kaupat. Vanhat homoseksuaaliset, jotka ovat menettäneet viehätysvoimansa, mutta eivät rahojaan, vetävät puoleensa parvittain miespuolisia prostituoituja, jotka ovat valmiit mihin tahansa, jos hinta on oikea. Joskus vanheneva naisen osan omaksunut homoseksuaalinen joutuu maksamaan ja on halukas maksamaan kahdelle tai kolmelle prostituoidulle miehelle siitä, että nämä tekevät sen, minkä yksi saattoi tehdä kaksikymmentä vuotta aikaisemmin [ja mitäköhän tämä ”sen” mahtaa sitten olla?].

Toisen pöydän ääressä istuu nainen – ei, mies, synkän näköisenä. Hän on ”sisko”, joka aikaisemmin ei ole esiintynyt julkisesti naisten vaatteissa ja hän on hermostunut. Hän on käyttänyt tuntikausia ehostuksensa laatimiseen. Jokainen suortuva hänen vaaleassa peruukissaan on lakan avulla sijoitettu huolellisesti paikalleen. Hänen topatut rintansa erottuvat tiukkaa silkkipuseroa vasten. Synkännäköinen tiukkoihin mokkahousuihin ja metallinastoin koristeltuun vyöhön sonnustautunut homo lähestyy ja vajoaa vastapäiseen tuoliin.
”Sopisiko lasillinen, baby?” Sisko nyökkää. Homoseksuaalinen romanssi alkaa kukoistaa. Leipuri on juuri iskenyt käytettyjen autojen myyjän.

Homoseksuaaliset elävät omassa maailmassaan, tapaavat omia naisen korvikkeitaan ja käyttävät jopa omaa kieltään, omaa slangiaan, johon he osittain ovat lainanneet ilmaisuja heteroseksuaalisten prostituoitujen kielestä – näiden kanssa homoseksuaaleilla onkin yhtä ja toista yhteistä [taas suora vertaus: homot ovat huoria].

Miksi niin monet homoseksuaalisten käyttämät ilmaisut viittaavat ruokaan?

Homoseksuaalien slangi-ilmaisuissa on runsaasti viittauksia ruokaan. Mistä tällainen symboliikka= ruualla näyttää olevan salaperäinen vetovoima homoseksuaalisiin. Monet maailman parhaista kokeista ovat olleet homoseksuaalisia. Yhdysvalloissa homoseksuaaliset pitävät eräitä maan parhaista ravintoloista. Eräät kaikkein lihavimmista miehistä ovat homoseksuaaleja [no shit Sherlock!].

Täsmällistä syytä on vaikea määritellä, mutta selvästi ruoka merkitsee paljon homoseksuaalisten käyttäytymisessä. Sen lisäksi, että he käyttävät suutaan pääasiallisena sukuelimenä, ruualla on muutenkin tärkeä osa heidän sukupuolielämässään.

Koska Luonto ei ilmeisestikään ole ennakoinut homoseksuaalisuutta, miehiä ei ole varustettu erityisillä sukuelimiä liukastavilla rauhasilla [eikös kiimatipat ole niinku tätä varten?]. niinpä ensimmäinen ongelma ennen homoseksuaaliseen yhdyntään ryhtymistä onkin liukastusaine. Monet homoseksuaaliset käyttävät ruokarasvaa. Salaattiöljy ja margariini ovat yleisesti käytettyjä. Herkuttelijat suosivat voita ja oliiviöljyä. Mutta tämä ei lopu tähän. [mikä ihmeen ostoskanava-ilmasu tähänkin väliin on laitettu? :D]

Monet homoseksuaaliset pitävät miesten keskeistä sukupuolista kanssakäymistä epätyydyttävänä ja niinpä he masturboivat melkoisesti. Heidän masturbointinsa keskittyy usein peräaukon ympärille. Ongelmana on tietysti löytää jokin siittimen korvike [tietysti!]. tässä he usein turvautuvat kasviksiin. He ottavat porkkanat ja kurkut palvelukseensa. He liukastavat nämä kasvisöljyllä ja työntävät peräaukkoonsa, ja jotkut saavat tästä puuhasta sen mitä hakevatkin

Myös munanvalkuaista pidetään hyvänä liukastajana. Joskus koko muna kuorineen joutuu paikkaan, minne se ie kuulu. Myös makkarat ovat suosittuja. Homoseksuaalisen, joka haluaa itse käyttää siitintään, on löydettävä peräaukon vastine. Monet vilkaisevat jääkaappiin. Yleisin itsetyydytysväline tähän tarkoitukseen on meloni.”

Masturbaatiosta lisää seuraavalla kerralla.

Täytyykin tästä lähteä ostamaan kurkkua ja koska olen herkuttelija, en tyydy öljyyn, vaan otan kunnon voita!

4 kommenttia

millikan

26.2.2010 18:56

Mä en olekaan ikinä ajatellut kananmunaa liukastimena. Täähän on opettavaista.

Splenetic

26.2.2010 19:14

Kiimatipat?! EEEWWW!!! (Tai... onkohan tämä nyt sitten "juuri ja juuri" sietämistä?... mutta silti.. EWWWW!!!)

Aboa

28.2.2010 20:11

Jessusmaaria. Ajatus porkkanan tunkemisesta sisään munanvalkuaisen avustamana on minusta... Yhh..

mopsi22

1.3.2010 14:57

Kylmä ajatus on joo - vaikka mitä sitä nyt ei teininä olisi kokeillut ;9