• mopsi22

Homoseksuaalinen mies, vol. 10 - the final episode

Ohitan pari kappaletta, jossa kirjoittaja kuvailee ”tavallisimpia” masturbointitapaturmia. Tällaisia ovat kuulemma peräsuoleen tungetut esineet ja siittimen sullominen pulloon sekä vihkisormuksen (!?) änkeminen velton peniksen läpi [kirjoittaja ei ota kantaa siihen, että vihkisormuksen kantaja tuli ensiapuun hääyönään ja oli tietysti homo; oliko hän homo sen takia, että hänelle oli sattunut masturbaatiotapaturma, koska heteroillehan näitä ei satu…]

Hyppään suoraan sukupuolenvaihdokseen ja tähän päättyy myös Reubenin homoluotaus tämän kirja osalta. Enjoy…

”Ovatko homoseksuaaliset kiinnostuneita muista ruumiinosista?

Ehkä kaikkein kiihottavin homoseksuaalisten mielestä on miehen emätin. Tämän naisellisuuden tärkeimmän varusteen omistaminen on joidenkin homoseksuaalisten miesten pakonomainen toive. Perinnöllisyyslakien, anatomian ja fysiologian asettamien esteiden voittaminen ja naiseksi tuleminen on heidän mielestään minkä uhrauksen arvoinen tahansa. Hyvin harvat onnistuvat.

Kuinka miehellä voisi olla emätin? Onko se mahdollista?

Nykyaikaisen lääketieteen ihmeellisten keinojen avulla melkein mikä tahansa on mahdollista. Taitava vaikkakin outo leikkaus, rohkea hormonihoito ja ennen muuta potilaan oma halukkuus minkä tahansa uhraamiseen tekevät mahdottomasta mahdollisen.
Asiankulku on suurin piirtein seuraava. Ensiksi potilaan on löydettävä lääkäri, joka on halukas tekemään työn. Eräät eurooppalaiset lääkärit ovat halukkaita. Ei ole yllättävää, että ainakin yksi heistä on itse tunnettu homoseksuaalinen. Leikkaus on melko yksinkertainen: Siitin amputoidaan juuresta nukutuksessa. Myös kivekset poistetaan täydellisesti [täydellisesti kursivoitu kirjassa]. Sitten seuraa mielenkiintoinen vaihe. Taitavin plastiikkakirurgisin keinoin siittimen juuren alapuolelle rakennetaan keinotekoinen emätin.
Samalla myös rintoihin tehdään kauneusleikkaus. Tavallinen menetelmä on silikonivaahdon ruiskuttaminen, menetelmä, jota käytetään myös naisille, joilla on liian pienet rinnat [”liian pienet rinnat”, kiinnostavasti sanottu].

Hyvästi siitin ja kivekset – tervetuloa emätin ja povi ja mies, josta on tullut nainen melkein mutta ei ihan. Hän on tosiasiassa vain mies, joka on menettänyt ulkoiset sukuelimensä. Hän on voittanut puoli kiloa vaahtoa, joka on ruiskutettu hänen rintansa ja avoimen haavan siihen kohtaan, missä suuri osa hänen suvunjatkamiselimistään sijaitsi. Hänellä on edelleen runsaasti ongelmia.

Ensiksikin hänen on päivittäin yritettävä venyttää uutta emätintään. Luonto vihaa [?!] asioihinsa sekaantumista ja yrittää korjata ihmisen erehdykset. Parin ensimmäisen kuukauden ajan uusi ”nainen” suorittaa venyttämisen itse. Sen jälkeen hän etsii jonkun muun sitä tekemään. Toiseksi lisämunuainen jatkaa testosteronin tuotantoa, joten miehen on hierottava rintoihinsa hormonivoidetta ja nautittava naisen sukuhormoneja.

Nämäkö juuri ovat niitä miehiä, motka ovat muuttuneet naisiksi?

Nämä ovat niitä miehiä, jotka väittävät muuttuneensa naisiksi. Tosiasiassa he ovat silvottuja ja kastroituja naisen osan esittäjiä [olipas tarpeellinen kannanotto taas tämäkin!]

Eikö tällainen operaatio tule kalliiksi?

Kalliimmaksi kuin useimmat ihmiset kuvittelevatkaan. Homoseksuaaliset maksavat tämän muutoksen suurella rahalla ja hirvittävällä tuskalla ja kyvyttömyydellä ja jotkut maksavat lopuksi hengellään.

Hengellään?

Äskettäin Englannissa kaksi homoseksuaalista, jotka olivat läpikäyneet nämä leikkaukset, kuolivat syöpään. Oli kohtalon ivaa, että he menehtyivät rintasyöpään, joka oli iskenyt heidän uusiin naisen rintoihinsa. Oli kohtalon ivaa, että nämä miehet, jotka halusivat olla naisia, kuolivat naisten tautiin. Niin lähelle tavoitettaan he pääsivät [ja tähän päättyy kirjan homoseksuaalisuuskappale, todelliseen raakaan vittuiluun :S].”

David Reuben, we love you and your ideas that once prospered. Toivottavasti uudemmassa painoksessa on muutama "ehkä" sana joukossa...

3 kommenttia

Kolmoisritti

13.3.2010 18:19

Tuo on kehittynyt paljon. Sukuelimistä käytetään, niin paljon kuin mahdollista uuden vaginan tekemiseen, joten mitään amputaatiota ei käsittääkseni tehdä. Rintoihin pistetään silikoniproteesit. Leikkaus on vaativa ja pitkä. Ongelma on se, että leikkaus tapahtuu lähellä suolistoa. Naisilla uuden peniksen tekemiseen otetaan lihasta käsivarresta, että tsekatkaapa kundikaverinne käsiä, jos sieltä löytyisi vaikkapa arpi...!

sleepygay

15.3.2010 11:35

Välillä nuo kommentit oikein pursuavat pohjatonta inhoa ja vihaa homoja kohtaan. Oikein tulee vilunväristyksiä. Ja niin kantaaottavaa tekstiä, että nykyään tuollaista en itse edes sanoisi tieteelliseksi hyvällä tahdollakaan.

Aboa

16.3.2010 07:56

Ihanaa, että tämä sarja loppui!