• mopsi22

Britain VI

Tiisti. Kotiinpaluupäivä.

Aikainen herätys ja kas, aurinkokin vähän paistaa. Ehkäpä tänään kulkevat myös koneet niin maassa kuin ilmassakin.

Olimme kentällä hyvissä ajoin. Osoittautui hyväksi vedoksi, sillä ystäväni oli pakannut 10 kg liikaa tavaraa. Halpalentoyhtiöille se olisi kultakaivos nuo ylimääräiset kilot muuttaa rahaksi. Laukut vaan sitten auki ja vähän siirtelyä meikäläisen alimitoitettuun ruumatavaraan ja kas, eihän käsimatkatavaroilla ko. yhtiöllä ole muuta rajoitusta, kuin että itse nostat hyllylle. Järjestelyn jälkeen vain sitten odottelemaan.

Check in meni fine (ylimääräisistä käsimatkatavaroista huolimatta). Kahvia (iso creme brulee -latte, namnam). Lounas.

Ja kas, lento myöhässä. Lopulta kolme tuntia.

Odottelua ahkerasti. Ensin boardin siirtyy. Sitten se siirtyy vähän lisää. Lopulta tauluun teksti "please wait" (mitä vittua tuokin sitten tarkoittaa?). Puoli tuntia kun odoteltu ja tuijotettu ruutua "please wait" kuin Euroviisujen tuloksia, saamme tietää oikean portin. Vaivainen 15 minuutin reipas kävely terminaalin toiseen päähän ja kas, olemme sangen kivuttomasti boarding-jonossa.

Lento Suomeen pyörtymispisteessä, kun ei ole syönyt kuin päivällä vähän toastia. Kaveri nukkuu tuplavalium-annoksessaan, kun erehdyin lentopelkoiselle vähän heittämään huulta putoavista koneista. Minä lähinnä tylsistyin.

Matkalaukkuja sai Suomessa odottaa 30 minuuttia. Liekö Finavian pojat pitämässä vähän hidastuslakkoilua...

Mutta 14 tunnin matkan jälkeen, vitun väsyneenä ja päänsärkyisenä ja tavarat kasassa eteisen lattialla kirjoittelen tässä Britain-sarjan viimeistä osaa.

Lontoo jäi näkemättä lentokenttiä lukuunottamatta. Sinne teen uuden matkan kunnolla joskus toiste. Sitä ennen tosin Tukholma ja Tallinna. Ja kunnon rantaryyppylomallekin päätimme lähteä. Sitten joskus kun on rahaa...eli joskus sitten todella..joskus...sitten joskus :D

Nyt menen köyhänä, mastercardille sopivaa vittuilureklamaatioviestiä miettivänä (eilen eikä tänään ei kortti toiminut, mutta tietty on vain kansainvälinen firma ja kortti, ei voikaan olettaa, että toimisi kansainvälisesti...liekö luottopulju vai Nordea, en tiedä, molemmat saavat mopsilta kunnon reklamaatiopostia...) iltapesun ja -palan jälkeen omiin lakanoihin nukkumaan.

...ensin tarkistan tosin, että vodkapullo säilyi matkasta ehjänä :P

2 kommenttia

Torontosta

23.12.2009 03:34

jos Matercad ei toiminut oli varmaan hyva saastit rahaa.

mopsi22

23.12.2009 11:38

Unfortunately my cards functions long enough for me to withdraw some oound sterlings from an ATM. Therefore I managed to blow about the amount I had budgedet for spending :)