• mopsi22

BerliiniBerliiniBerliiniBerliiniBerliiniBerliiniBerliiniBerliini

Lyhyt katsaus: 1,5 vuotta sitten....

-asuin raumalla isossa asunnossa yksin ja tein gradua kaverin kanssa
-elämässä ei ollut juurikaan sisältöä asunnon lisäksi
-ihmissuhteista ei ollu tietoakaan
-en tuntenut edes noksu
-hädin tuskin join alkoholia
-en ollut matkustellut
-olin vielä jopa neitsyenlainen (siis daa, mikä synti!)
-jne.

Nyt:
+ihana poikaystävä (vuosi tulee kohta täyteen!!), hieno padi keskustas, noksu (<3), seksii ja viinaa (no noist voi jokane olla omaa mieltään, kuuluuks ne +-puolel :P) jne.

seuraavaksi onki aika avata tää matkustelutili...BERLIINI...aah...iha sama vaikka satas, otan sateenvarjon ja lager lämmittää (huomhuom! positiiivinen asenne! sitäKÄÄN ei ollu 1,5 vuotta sitten, nih!)

Ai että onko hyvä fiilis?! :D

Suurin ongelma on, että otanko mukaan paljon vaatteita vai paljon rahaa ja täytän laukkuni berliiniaarteilla...

Matka alkaa mukavalla ajolla turusta hesaa noksun kaa. Käyttäkää julkista mai ääs. En tosin maksa autostani kuin bensakulut, mutta silti kahden OPISKELIJAN edestakaiset junaliput olisivat maksaneet noin 60 euroo ja ny menee bensaa noi 30 euroo. Kumpihan kannattaa, yksityisautoilu vai julkinen, hmmmm. Sama Rauma-Turku, opiskelija 19 euroo ja oma auto bensoinee 13 euroo...ja jos ei oo opiskelija, toi gappi on huimasti suurempi tai jos enemmän ku yks ihminen.

___

Osaan soittaa Bianconi Melodyn, joskaan en täydellisesti, mutta siinä ei enää oo mitään semmosta mikä ei toistotoistotoistolla menis :)

Seuraavaksi otan Concerto des Etoilesin käsittelyy. Nätti biisi.

___

Musta kirppistakki á 6 euroo on ollu käytössä ja toimiii! jesh! Vähän ku viritteli vyötä, nii sai kurottua sitä ekstrakangasta kasaa. Ny aika kiva takki :)

___

Pitäis tiskata ja pakata ja käydä vuokraas frakki poikkiksen vuosijuhlii ja laittaa vuokra ja laskui maksoo ja mitäs vielä...mut aikaa o, tavarat katottu valmiiks, tiskaaminen ny kauaa vie ja sitte voiski lähtee kaupungille kattoo sitä frakkia jostai. Lainahöyhenet varmaa se mun platsi :)

___

Aa, hmm, täytyypä ottaa vihko ja kynä mukaa ja pitää pientä matkapäiväkirjaa. Sillee, että muistaa vähä mitä tapahtu minäki päivänä (ku poliisi kysyy) ja et voi sitten koota vähä niinku semmosta kronologiaa tos tripistä. Kamera tietty pääsee tositoimii kans. Oon vaa nii skitso taskuvarkaist (joita ny varmaa siel tasan saman verra ku stadis) et en tiä, mihin änkisin kaikki tavarani ku inhoon kantaa kamaa taskus :S

___

Mutta, bloggailen taas jahka palaan tai jahka eksytään siellä jossai koneen äärelle.

auf Wiedersehen!

2 kommenttia

noksu

2.3.2009 13:31

Jihaaa, kohta polkastaan tää reissu käyntiin!
<3

mopsi22

2.3.2009 14:37

mus on pieni kyynikko, joka näkee tän nii et kaikki menee vituillee...sit tää mun uus positiivinen puoli näkee sen nii, et kaikki menee vituillee, mut hyväs seuras ja saapaha lisää syitä vetää kännit :D