• Scherzo

uhhoi

Varmaan ikinä ole ollut näin tiheässä puhelinyhteydessä äitiin ja isään sen jälkeen kuin muutin pois kotoa, kuin nyt.
Joka päivä äiti soittaa vuodattaa saman satsin. Tänään tosin mukaan mahtui arkipäiväisiä asioitakin, kuten marjoja ja sieniä.
Isällekin soitin, olivat puhuneet äidin kanssa. Sanoi, että pidä oma asunto ja harkitse tarkkaan mitä teet. Järkevän ihmisen puhetta.
Oman asuntoni pitäminen tällä hetkellä valitettavasti ei ole mahdollista. Kompromisseja on pakko tehdä, niin järkevää kuin oman asunnon pitäminen olisikin.
Olemme pohdiskelleet, laskeneet ja pyöritelleet eri vaihtoehtoja hanin kanssa, mutta taloudellisesti minun asuntoni myyminen on kannattavin vaihtoehto.

Noh... vanhemmat ajattelevat aina lapsensa parasta, ymmärrän sen täydellisesti. Nyt on vain se tilanne, että on pakko katkaista napanuora.
Hani syöttää minulle suklaata.

1 kommentti

sleepygay

24.9.2007 16:52

Eiköhän se äitisi siitä ajan myötä tokene. Minulla oli enemmän isän kanssa ongelmia. Äiti sanoi jo hyvissä ajoin ennen kuin oli varsinaisesti mitään kerrottavaakaan, että jos joku meistä (siis lapsista) on homoseksuaali, niin voi kertoa siitä, koska isi ja äiti rakastaa silti ihan yhtä paljon. :) <3

Mutta haleja ja voimia. :)