• Scherzo

Täh.. jo joulukuu!!!!

Siis herranjumala tätä ajankulkua, vastahan oli kesä...
Pitäisi siis laittaa kuusi pystyyn kotosalle, olen jotenkin aina tykännyt joulukuusen koristelemisesta ja sen katselemisesta. Ja mielestäni kuusi ei oikein voi olla ikinä liian kitch... pidän jotenkin jenkkityyliin koristelluista kuusista (tietysti rajansa kaikella... pitää sitä kuustakin näkyä sieltä jostain välistä...). Mutta myös perinteiseen suomalaiseen tyyliin, olkikoristeilla, omenoilla, pipareilla ja lippunauhoilla koristelu kuusi on pelkistetyn kaunis :-)
Ongelman tänä vuonna tekevät pikku kisumiukkilaiset... pitääkö kopioida idea Stockalta ja heittää kuusi ylösalaisin katosta roikkumaan?

Kävimme viikonloppuna kiertelemässä hieman kirpputoreja halvat designlasi ostokset silmissä kiiluen ja kyllähän niitä sitten tuli löydettyäkin. Pääosin Kumelan tuotantoa, mutta yksi Wirkkalan pieni vaasi ja oletettavasti Franckin vaasi tarttuivat myös mukaan.. aivan pilkkahintaan, kummatkin 3€... Kumelan maljat ja vaasit maksoivat yhteensä sentään n 50€, mutta määrään nähden edullinen hinta... Snapsilaseja mainostettiin Franckin laseina, jota jo epäilimme kirpparillakin, mutta ne paljastuivat myöskin Kumelan laseiksi, ei hassumpi ostos 12€:lla... :-)

3 kommenttia

sleepygay

4.12.2008 18:39

Mun mummolla on noita viinilaseja (?), jotka on tossa keskellä. :)

Scherzo

4.12.2008 21:25

ne on Kumelan vaaseja :-)

Kauneuspilkku

7.12.2008 10:59

En millään meinaa muistaa sun blogin uutta nimeä...kirpparilla voi tosiaan tehdä vielä löytöjä. Meillä virta on toisin päin ja Nassu on parasta aikaakin kirpparilla, ehkä myymme jotakin hienoa alihintaan, tosin epäilen sitä....