• Scherzo

Multasormi ja -peukalo melkein keskellä kämmentä

Saatiin hanin kanssa palsta Pakilasta Elontien viljelyspalsta-alueelta, jeeeeeeeeee!

Kohta päästään möyrimään multaan ja toteuttamaan marjapuskavisioita :-D
Mutta mikä tärkeintä, palstalla oli jo vanha raparperi, joka jo innokkaasti tunki ensimmäisiä varsiaan maasta, sekä melkein 10 viinimarjapensasta!
Nyt vain sitten vatukko pystyyn ja muutama karviaispuska ja puutarhamustikkapensas niin siinä on marjat jo valmiina! Samoin palstalla näytti olevan muutama puutarhamansikkapuska, mutta ne näyttivät aika säälittäviltä, joten siirrämme parvekkeella hyvin talvehtineet kuukausimansikat palstalle.

Mitäs muuta... ah joo!
Palstan kulkukäytävän puoleisella sivustolla oli ilmeisesti aika tiheä iirisrykelmä, mikä on tietysti aika komia kukkanen, jos vain puskat ovat elinvoimaiset.
Ja hani pääsee toteuttamaan puutarhurin "kykyjään" palstalla myöskin... hahaaa :D

Parvekkeille sitten ei jääkään muuta hyötykasveja kuin tomaatit, paprikat, ruohosipuli ja persiljaa... tosin kahta jälkimmäistä tulee palstallekin runsaasti.

Terassiparvekkeella olemme jo tehneet kesävalmisteluja. Heitimme ison vanhan lasipöydän menemään ja otimme tilalle pienemmän kovapuisen parvekekaluston, nyt pääsee jopa pöydän ympäri kävelemään.

Lisäksi parvekkeelta häipyy vielä runsas määrä ruukkua ja muuta roinaa kunhan saadaan vähän järjesteltyä juttuja palstalle pääsyn jälkeen...

1 kommentti

JPHki

16.4.2009 11:51

Mahtavaa, onnittelut palstasta! Muistakaa hankkia myös karhunvadelma, se on hillittömän satoisa ja marjat herkullisia. Mutta älkää ostako mitään ulkomaista lajiketta, vaan Sonja tai siperialainen.