• Scherzo

It's such a perfect day (not)

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet kohtalaisen uuvuttavia, hotellielämää jne.... nyt taas kotosalla, tosin huomenna taas Varsovaan.
Parin viikon päästä käyn taas työreissulla Budapestissa ja olen päättänyt että siitä kaupungista olen saanut tarpeekseni. Ei ainakaan tarvitse lomalle sinne lähteä. Masentava paikka.

Tajusin juuri että Finnarin kultakortti jää vaivaisen 6000 pisteen päähän tänä vuonna, prkl... jos matkatoimisto olisi osannut asiansa ja bookannut minut aina Finskille Malevin sijaan olisin kultakannassa jo nyt, damn.

Tämäkin päivä alkoi lupaavasti, herätyskello oli soittamassa klo 6:45 mutta lahjakkaasti taas olen länttäillyt sen kiinni ilman mitään muistikuvia ja herään sydän kurkussa tuntia myöhemmin, noh, onneksi on joustava työaika ;D
Jotta kaikki olisi täydellistä työmatkakin sujui samaan tyyliin, ensin bussi menee nenän edestä, odotellaan uutta bussia 10 min, ja junakin meni nenän edestä ja taas uudet 10 min ;D
hihiihhiih

Loppupäivä on mennyt aivan aivottomissa olotiloissa, ei pysty keskittymään töihin ollenkaan ja kahvia kuluu. Onneksi saa Cappuccinoa ostettua kahvilasta, ei tarvitse korventaa vatsaansa automaattikuralla. :-)
*tsih*