Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2007.
Seuraava

Vitutus

Kun ei kiinnosta!!!!
Tää työ ei enää kiinnosta!!!
Mua ei kiinnosta olla täällä Unkarissa!!!
Ja musta tuntuu, että tulen kipeäksi. Perhanan kokolattiamatot, ilmastointi ja untuvapeitteet.

Missään ei oikeen ole mitään mielenkiintoisia paikkoja auki, tai sitten mikään ei näytä mielenkiintoiselta kun vituttaa.
Sentään henk.koht. elämän puolella on tapahtunut jotain parannusta.

Päivän vaginanarina on nyt vuodatettu pieneltä osin.
Voisin narisuttaa vielä vähän lisääkin mutta en jaksa...


Blood sucking leech

Tänään oli ensimmäinen päivä uuden firman palveluksessa, no jaa.. mikään ei siis muuttunut. Paitsi firman nimi.
Ja logosta on sanottu että se on verenimijä iilimato :D Tai sitten BBQ Chipsi/crispi... :P

Kun iilimato on imenyt meistä terveen veren pois on aika heittää kuivunut ja kuihtunut ruumis pois. Uutta nuorta lihaa tilalle.


Budapest - Part XX

Terkkuja taas täältä melkein pustalta.
Laskujeni mukaan tämä on 20. kertani Budapestissa, tämän jälkeen toivottavasti en enää montaa kertaa töiden merkeissä tänne eksy. Vaikka olenkin täällä ravannut ihan liian monta kertaa töiden merkeissä, en ole kerennyt kovin kamalasti mitään nähtävyyksiä katsella ja kierrellä. Tänne tekisi toisaalta siten mieli tulla uudelleen ihan vaikka pitkäksi viikonlopuksi ja kiertää kaikki Gellertin kylpylät ja palatsikukkulat kunnolla.
Mutta kenties ei ihan heti. Ainakaan vuoteen.

Perjantaihin asti täällä pitäisi taas kärvistellä, täällä kun Pitkäperjantai ei ole vapaapäivä. Sitten porukat uhkasivat pölähtää samantien Pääsiäisviikonlopuksi kylään kun olen kotiutunut kentältä. Toivottavasti tulevat vasta lauantaiaamuna. En kerennyt siistimään paikkoja eilen....

Lauantain missiona on löytää porukoille kohtuuhintainen ja hyvä läppäri. En ole vielä jaksanut ruveta etsimään esim. Verkkokaupasta mitä siellä olisi tarjolla. Ja mua hirvittää myös se, että uusissa koneissa on Vista melkein kaikissa peruspaketissa.

ARGH!!!

Sitten saa toimia helpparina puhelimessa taas seuraavat kaksi viikkoa, ihanaa! Etenkin kun en ole Vistaan koskenut pitkällä tikullakaan. Tekisi mieli ostaa mäkki, kone joka toimii eikä vain ole toimivinaan, mutta se on vähän liian kallis heille. Plus sitten kaikki muut olisivat ihan hukassa jos joku yrittäisi toimia helpparina.

Tuskanhiki alkaa nousta hieman otsalle kun ajattelenkin asiaa. Pitääkin soittaa ja kysellä, että mikä mahtaa olla budjetti. Sitten pitää surffata Verkkokauppaan tai katsella jonkun Gigantin tai Anttilan sivuja.... örf...

Ai niin... haluan uuden työpaikan. Ei kenelläkään sattuisi olemaan ylimääräistä sellaista? Mieluiten siitä pitäisi saada 4000€/kk ja mahdollisimman paljon joustoa ja ei tartteis tehdä oikein mitään :P


:-)

Oloni on aivoton, väsynyt, vetelä.
Kävin tänään spinnaamassa ja tuntui hyvältä kun ei ole yli viikkoon tehnyt taas mitään urheilullista. Aamulla taas Budapestiin viikoksi. Ei huvittaisi. Arvatkaapas miksi?
No siksi :-)

Haluan nähdä sinua.
Haluan koskea sinua.
Haluan tuntea sinut.

Tunnen huulesi.
Huulillani.
Kaulallani.
Kehollani.

Tunnen sinut.
Ajatuksissani.
Kehollani.

Ajattelen sinua.

Kaipaan sinua.

Himoitsen sinua.

Haistan tuoksusi ihollani.

Tunnen intohimomme.

Tunnen kiintymyksemme.

Tunnen.

Kevät on ihmeellistä aikaa :-)



Seuraava