• Scherzo

Lisää liksaa!

Hoitsut saivat lisää liksaa sitten, mielestäni ansaitsivatkin sen. Voin hyvällä omallatunnolla maksaa muutaman euron lisää veroja vaikka kuukaudessa, jos sillä voidaan maksaa hoitsujen korkeammat palkat.

Minäkin huomasin saaneeni lisää palkkaa, kukaan ei vain ole muistanut kertoa minulle siitä, palkkanauhassa se kuitenkin seisoo. Ihan miellyttävä yllätys.
Torstaina kuitenkin minulla on työhaastattelu, itseasiassa jo toisen vaiheen haastattelu. Toinen firma, toiset kuviot.
Nykyinen työ on ihan ok, mutta liian samaa kuin vanha homma, ei jaksa innostaa vaan. Lisäksi sain hoidettavakseni ikuisuusprojektin, jota edelliset projektipäälliköt eivät ole saaneet valmiiksi, ja minun nyt pitäisi maagisesti saada homma hoidettua parissa kuukaudessa. No, se pari kk on mennyt jo, projektin piti olla ohi jo tässä vaiheessa, mutta vielä ei ole päästy aloittamaan edes testaamaan toimiiko jutut niinkuin pitäisi. Noh, eipä ole minun syyni, että ihmiset eivät saa konffattua systeemejä niin nopeasti ja hyvin kuin pitäisi.

Mutta, innolla odotan torstaita, toivottavasti tykkäävät musta (niiden on pakko kun mä oon niin ihana!!!) ja onnistun vakuuttamaan heidät osaamisellani, sitten voisi aloittaa uudet hommat helmikuun alussa! Niin.. sitten siinä välissä on vielä testitkin... en muuten ole ollut kuin kerran psykologisissa testeissä, kerran kun pyrin amk:un. Kutkuttaa kivasti kun jänskättää :-)