• Scherzo

Joulunjälkeinen elämä

Joulu tuli ja meni.
Oikeastaan se meni ohi huomaamatta. Tänä vuonna ei ollut oikein joulufiilistä, kuulin monen sanovan samaa. En tiedä johtuiko se sitten lumettomuudesta. Ei oikein päässyt vain juhlatunnelmaan ja joulu tuntui vain pidennetyltä viikonlopulta, jolloin syötiin poikkeuksellisen hyvin ja enemmän kuin normaalisti.

Kävin tänään Meikussa tietokonetomografiassa. Haluavat katsoa tarkemmin mitä ruokatorvessani ja vatsassani tapahtuu. Kuukauden kuluttua taas uudelleen tähystykseen, yök. Toivottavasti saavat selville mikä se outo röpelöinen juttu ruokatorvessa on.
Se varjoaine oli muuten aika vinkeetä. Yhtäkkiä kroppaa rupeaa kuumottamaan sisältä päin, kaikista hassuinta oli kun varjoaine levisi nivusiin, tuli jumalaton pissahätätunne vaikka olin juuri käynyt vessassa.

Ai niin... ravintolakriittikko heräsi jälleen itsessäni.
Älkää käykö Mezessä lounaalla! Meni paikasta maku kun hain ensin buffetpöydästä salaatin ja kylmät ruoat lautaselle ja ne syötyäni menin sitten hakemaan itse pääruokaa. Ilmeisesti paikan omistaja tuli siihen sitten nykimään hihasta, että heillä on sellainen sääntö, että vain yhden kerran saa hakea.... Hän poistui sitten siitä ja jäin suu auki ihmettelemään, että "anteeksi mitä..."
Heitin lautasen sitten pöydälle ja poistuin dramaqueenmaisesti paikasta. En kyllä enää mene takaisin.
Robert's Coffeen Latte rauhoitti mieltäni.