Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2006.
Seuraava



Vinoakinoa

Tämänpäiväinen Mieskooste oli osittain aika outo. Pari hyvänmielen pätkää ja sitten paljon angstia. No ollaanhan me homot aika angstisia, joten sikäli aika paikkansapitäviä, mutta hieman pirteämpiä pätkiä odotin kyllä.

Huomenna olisi tarkoitus mennä ainakin mennä katsomaan Adam & Steve ja kenties espanjalainen Queens. Sunnuntaina kenties vielä Boy Culture ja Gay Sex in the 70's. Saa nyt nähdä miten sitä innostuu ja jaksaa.

Vatsaflunssan jälkeen olen koko tämän viikon nyt sitten kärsinyt tavallisesta räkätautiflunssasta. Ärsyttävää. Pää täynnä räkää ja aivan töttörööolo koko ajan. Inhaa. Onneksi ei sentään ole kuumetta.

Mun tekee mieli suklaata, mutta sitä ei ole missään varastossa kotona ja kaupatkin ovat jo kiinni :-/
Fazerinaa kun saisi....


Väärän uskonnon loppu on lähellä!

Näin julistaa Jehovien postiluukustani tunkema lappunen.
Jotenkin verenpaine kohosi taas kaksinkertaiseksi kun erehdyin lukemaan moista lärpäkettä. Kuka ihme noita oikeen kirjoittaa ja sepustaa. Aivan kamalaa paskaa!
Kuka voi ylipäätään sanoa ketään vääräuskoiseksi?
RAAARGH!
Kaikennäköinen uskonnollishihhulismi yleensäkin saa minut raivon partaalle.Miksi pitää tuputtaa?
Tässäkin lehdykässä sanotaan että "Väärä uskonto sallii moraalittomat sukupuolisuhteet" Tuostahan voisi nostaa melkein syytteen herjaamisesta.
Muutenkin sokea Raamattuun ja muihin uskonnollisiin teksteihin tuijottaminen on täysin aivotonta. Lehdykkä kertoo että "Tosi uskonto luottaa Jumalan sanaan. Tosi uskonto ei opeta "perinnettä" eikä "ihmisten käskyjä oppeina", vaan se perustaa oppinsa Jumalan sanaan, Raamattuun."
ARGH!
Nyt en pysty tuottamaan mitään järkevää tekstiä kommentoidakseni uskonasioihin, tuo lehdykkä sai minut niin pahasti taas melkein raivokohtauksen partaalle.

Hengitän syvään...

Okei, Raamatussa on paljon hyvää, siinä on paljon moraalisia ja eettisiä elämänohjeita. Mutta miksi ihmeessä kaikki tuntuvat unohtavan että tuo kirjoituskokoelma on osittain satoja, jopa tuhansia vuosia vanha. Maailma muuttuu ja ohjeistuksia pitäisi osata muokata muuttuvan maailman mukana.
Lisäksi Raamattu kulki alussa suullisena perimänä, kuten Kalevalammekin. Myöhemmin tarinat siirrettiin kirjoitettuun muotoon, kuinkakohan monta kertaa nekin ovat siinä matkan varrella muuttuneet. Miten paljon Vatikaani muutteli tekstejä oman mielensä mukaan? Jokainen kirjoittaja on jättänyt vuosisatojen varrella Raamatun teksteihin oman mausteensa, olisikin hauska nähdä aivan alkuperäiset Raamatun tekstit.

Hengitän syvään.
Suljen silmäni.
Om Mani Padme Hum.


Back in business

Ja se sairasloma loppui siihen. Oli kyllä ihan kiva pari viikkoa olla vain ja möhöttää, vaikkakin kipeänä. Tänään oli kyllä vähän tahmeaa töissä, kuten arvata sopii. Mitään uutta sinne ei sitten kuulunutkaan, samaa vanhaa kauraa.

Sairastaminen on aika kallista muuten. Rupesin maksamaan laskuja tuossa päivänä eräänä ja nettipankkiin päästyäni lähitalon katolla majailleet naakat lehahtivat lentoon kuultuaan kirkaisuni. Takseja sairaalaan, apteekkia, apteekkia, apteekkia... ihan liikaa. Piti soittaa ihan äitille, että selviää seuraavaan palkkapäivään... äiti=hätävarapankki :-) onneksi...
Säästötilikin oli tyhjä kun joku aika sitten lyhensin asuntolainaa... Noh, nyt kun ajattelee niin opiskeluaikana tuhannella markalla, siis reilulla 160 eurolla sinnitteli yllättävän pitkään. Pitää siis tarkkailla vain kulutustottumuksia, jotka oikeasti ovat revenneet hieman käsistä... Shopping, darling, shopping. Nettikaupat ovat kaiken pahan alku ja juuri....

Kohta pääsee taas seuraamaan epätoivoisia kotirouvia Wisteria Lanella :-)


Being boring

Ilmeisesti olen parantumassa, sillä mulla on ollut aivan tappotylsää tänään. Nukuin pitkään, huomasin samalla, että petivaatteet pitää vaihtaa, muutama hikinen flunssayö on tehnyt niistä inhottavan nihkeitä.
Olenko muuten maininnut koskaan, että rakastan sänkyäni :-)

Pitää kuitenkin ilmeisesti pitää vähän rauhallisempaa profiilia pari viikkoa, rahaa ei ole tilillä kovinkaan paljoa, sairastaminen on kallista, etenkin kun taksilla suhaa sairaalaan ja takaisin, sitten vielä sairaalamaksut, lääkkeet.... Huomenna olisi Halloween-pippalot, joihin tuskin menen, ihan ettei tauti pääse iskemään reboundina juuri kun siitä on pääsemässä eroon.

Taidan keittää teetä ja kääriytyä vilttiin ja mennä möhöämään sohavalle, voisin katsoa Gimme Gimme Gimmea....

Iltapäivän teehetkibiisi: Pet Shop Boys - Where The Streets Have No Name


Talvi tuli

Kävin tänään keskustassa lääkärissä, jestas mikä pureva viima. Huomenna pitää käydä vielä lisälabroissa, lääkäri käski levätä, no lepäisin jos ei tartteis ravata labroissa koko ajan, etenkin kun pitää aamulla heti ensimmäiseksi sinne suoriutua.

Muuten tämä päivä onkin sitten ollut pelkkää mölläystä, olen katsonut taas leffoja... Priscillan katsoin taas pitkästä aikaa ja se piristikin oloa, ainakin henkisesti :-)


Seuraava