• mopsi22

Turhaa jauhantaa

Joo, ihan turhaa jauhantaa. Ajatuksieni kirjoittaminen tänne on tavallaan täysin turhaa ja ajantuhlausta. Se ei helpota minua, ketään ei oikeasti kiinnosta ja vaikka kiinnostaisikin, ei olisi keneltäkään pois, vaikka en kirjoittaisikaan.

Miksi sitten kirjoittaa?

Myönnän, olen väsynyt tätä kirjoittaessani ja mieleni sopukoista alkavat tutut mustat hahmot nousta. Parasta olisi siis mennä nukkumaan,eikä vuolaasti virrattaa verbaalista paskaa tänne kaikkien kiusaksi. Otan sen kuitenkin oikeudekseni tässä kohtaa.

Kirjoittamista pohdin, koska ajattelin poistaa koko blogini, pyyhkiä sen olemattomiin. Itselläni toki säilytän palan omaa elämääni. Olen liikaa valittanut sen katoamisesta, poistaakseni nyt vuoden verran kirjoituksiani.

Mutta, jostain syystä mieleni, dramaattisiin käänteisiin mieltynyt mieleni, sai aikaan ajatuksen, että miksen pyyhkisi kaikkea pois.

Ehkä siinä on liikaa vaivaa toteutettavaksi. Ehkä jätän blogini tänne, tulevien antropologien analysoitavaksi. Hylkään sen ehkä kokonaan, enkä koskaan palaa sitä katsomaan. Ylläpidon ja serverin taakaksi, turhaa bittimoskaa tukkimassa tiedon valtateitä.

Turhaa jauhantaa.

4 kommenttia

kesäpoika

11.8.2008 22:59

Onko elämä turhaa, koska se kuitenkin loppuu, vai onko se tärkeää, juuri siitä samasta syystä?

Mielialakysymys.

Rokkihomo

12.8.2008 04:09

"Turhaa jauhantaa"

Höpön pöpön.
"Älä itke ruma lapsi, äitis oli rumempi", kuten wanha pohjalainen kansanviisaus kuuluu.

mopsi22

12.8.2008 10:35

"On aikaa odottaa, vaikka huomenna kuolisi."

Aboa

12.8.2008 14:45

Ja blogiasi et jätä. Mulla on jo kova ikävä pelsepuupinkin blogia. Sinä et samaa katoamistemppua tee. Ettäs tiedät!