• mopsi22

Too much dineros!

Elokuvissa käynti on ihan Törkeän kallista. 10,50 € lipusta on aivan liikaa, vaikka kävisinkin töissä. Elokuvateatterikokemus ei juurikaan hätkäytä (varsinkin kun olen nuoresta asti pitänyt kotiteatteria, vaikka se ei nykyiseen yksiööni mahdukkaan, eikä 42" telkkarikaan yksiössä ole kaukana elokuvateatterin kuvan kokoluokasta :D).

Kuitenkin olen käynyt tänä keväänä 4 kertaa elokuvissa, tämä tuleva ilta mukaanlukien. Sattumalta ensin sisko, sitten noksu ja nyt poikaystävä tarjoavat leffan, ilmaisten lippujen muodossa.

Kallista hupia.

Elokuvat ovat olleet hyviä kyllä :)
___

Kävin pitkästä aikaa ruokakaupassa ja ostin ruokaa kuten olen ostanut pari vuotta sitten, kun en pihistellyt rahan kanssa niin paljoa. Oli mukavaa ostaa tuoreita hedelmiä ja kasviksia sun muuta "luksusta", jota ei normaalisti raaski ostaa. Kuitenkin noin 3-4 ruokiin meni 30 euroa. Kallista tämäkin, vaikka en edes mitään ihmeellistä ostanut ja suosin halvimpia tuotteita, mitä hyllystä löytyy (poikaystävä ei oikein innostu kilo/litrahintojen vertailusta...).

Lihaa en silti raaskinut ostaa :S

___

Eläminen on nykyään kallista, vaikka miten päin sitä ajattelisi. Maailmasta kun energia, tai no halpa energia, alkaa vähentyä, kaikki vain kallistuu entisestään...

___

Ikkunaremppakin alkaa ensi viikolla...odotan innolla pölyn määrää yksiössäni...ehkä tyydyn peittelemään kaiken vaikka sitten omilla lakanoillani (onneksi ovat sitä tuplaleveää sorttia!).