• mopsi22

Sulamispiste

Kuuuuuma...

___

Noksu ehdotti ekskursiota Ruissaloon, ehkä tiistaina jos säät ja koira sallivat. Miksei, tosin bussilla, koska neiti pyöräilee niin kauas vain tukevassa humalassa ja ruisrockin aikaan :)

___

Kohta joudun antamaan auton takaisin isälleni. Olen vain lainannut sitä, tosin jo 4. vuosi menossa :)

Sopeutuminen autottomuuteen vaatii jonkin verran työtä. Tosin isäni on selvästi pohtinut, että mistä minulle saataisiin auto. Hellyyttävää iän myötä pehmenneeltä mieheltä, joka 10 vuotta sitten vielä vannoi, että hän ei lapsiaan auta, itse pärjäävät niin kuin hänkin on pärjänny. Ikä, ja ehkä lapsenlapset, pehmentävät. Nykyään ah niin raivostuttava isäni on oikeastaan ihan mukavaa ja leppoisaa seuraa. Hyvä niin. Molempien verenpaine säästyy turhalta kuormitukselta.

Mutta autosta, isi on jopa naisystävänsä autoa ajatellut, mutta "eihän nuorelle ihmiselle voi autoa antaa, jossa ei ole edes turvatyynyjä". Kyllä hei mä sen voin ottaa :D. Ihq -95 Golf farmarimallisena. Ei mitään herkkuja keskuslukitusta lukuunottamatta, mutta tilava (mahtuu takana vaikka nukkumaan) ja hyvä ajaa. Kasettisoitinta piti testata roadtripillä noksun kanssa viime kesänä, mutta kuten niin turhan monet asiat elämässä, se(kin) jäi tekemättä :(

Noh, otamme sen takaisin kruisailemalla Saksan maanteitä joskus tässä, sanotaanko 10 vuoden sisällä :)

___

Missasin äitini syntymäpäivän :S

Koko viikon olen kiinnittänyt huomiota perjantaihin ja 29. päivään ja sitten puuuf, unohdin. Lähetin vasta äsken onnittelun. Soitinkin äidilleni tässä pariin kertaan, mutta mitään en muistanut...prkl.

___

Kauhea kasa laskuja :S

___

Tällä hetkellä unelmani (no, tavoite, haave, mikä tahansa) on saada syksyllä pidempi ja mielellään jopa vakituinen (turha luulo ehkä..) työpesti opettajana. Tasaisen tappavasti tuleva tilipussi antaisi mahdollisuuden hengittää ja samalla opetella työtä pidempikestoisena projektina, ei vain lyhyinä sijaisuuksina.

Onko raha huono motivaatio?

___

Olen lähdössä pariksi päiväksi A:n kanssa vaeltamaan. Torstaina sään salliessa pitäisi lähteä. Mitähän siitäkin oikein tulee? En ole koskaan ollut sen suuremmin päiväretkiä lukuunottamatta vaeltamassa. Joskus lapsena oli tapana tuttavaperheiden kanssa varata pääsiäisenä mökki ja vaellella ympäristössä (tai hiihtää...:S).

En ole sinällään mikään erähenkinen, vaikka siitä nautinkin. Pidän luonnosta, kun tiedän pääseväni kaupunkiin takaisin :)

Salaa kadehdin Aboaa ja kumppania paikasta maalla, jossa voi tehdä Vapaaehtoista työtä ja nautiskella rauhasta.

Muutenkin, olen aina välillä pohtinut sitä, miksi suomalainen lomailee mökillä, jossa joutuu tekemään kaiken itse. Olen päätynyt siihen, että omalla tahdilla tehty näkyvän jäljen jättävä työ palkitsee ja rentouttaa ihmistä. Ei ole juuuuri nyt pakko hakata halkoja, vaan voi nostaa jalat ylös. Mutta kun iskee vähän tylsyys ja kolotus istumisesta, on ihan mukava verrytellä askareiden parissa ja käpertyä sitten saunan jälkeen kullan kainaloon tuhisemaan. Eikö niin?

7 kommenttia

stellagrrrl

1.6.2009 00:06

suunnitelmat, ja niiden jääminen... t. nimim. neljtättäkymmentä suunniteltua roadtrippiä takana, yksi toteutettu ja sekin ouluun. ou jee. ja lähen kyllä ameriikan läpi kun pelseki meni. **ttu.

mutta kun tässä juuri palasin mökiltä, jossa mokkuloin tuskaisena lauantain toimistotöitä, kun muut painoivat risusavottaa ja osallistuin sunnuntaina suursiivoukseen rannassa ja risukasojen tienoilla, voin sanoa, että on se mukavaa. askareet, vesi, aurinko, sauna, tuhina. jep, hienoa.

ja mä vihaan luonnonrauhaa. aidosti ja syvältä.

mopsi22

1.6.2009 00:24

vihaat luonnonrauhaa :D

se on ihanaa...hiljaisuus...olin bf mökillä saaristossa. rannasta aukesi airisto. istuin aamulla klo 7 aikaan laiturilla koira sylissä. mitään muita ääniä ei ollut, kuin vesi ja satunnainen lintu. viileä ilma. tasaisesti sykkivä meri. hypnoottista.

...tosin juurikin väärä paikka masentuneelle ihmiselle vajota ajatuksiinsa, mutta noin periaatteessa :)

läpi ameriikan...oivoi...noksun kanssa...olis ihan samperin hauskaa...

Rokkihomo

1.6.2009 07:08

...Ja minä olen taipuvainen saamaan Mystisiä Kokemuksia luonnonrauhasta, ihan hyvältä tuntuvalla tavalla.

Halkojen hakkaaminen taas on terapeuttista. Asiasta oli juttua ihan tänä vuonna, että siis ihan kirjaimellisessa mielessä.
Olenkin hakannut nykyisessä osoitteessa polttopuita vähän joka toinen päivä
(kunnes nyt tuli tämä vuodenaika ettei niitä tarvita).

mopsi22

1.6.2009 07:49

Ja halkojen hakkaaminen on yksi tehokkaimmin kaloreita polttavista toimintamuodoista. Koko kropalla ja sopivalla tahdilla joutuvat isoimmat lihasryhmät töihin. Tahdilla tekee niin tehokasta on. Varmasti on myös terapeuttista.

Roope2

1.6.2009 09:26

Kaksi kommenttia:

1. Raha on hyvä motivoija, kerta kaikkiaan erinomainen.
2. Miksi kaupungin ollessa kauneimmillaan, inhimillisimmillään, ihanimmillaan sieltä lähdetään pois eristäytymään mökeille.

mopsi22

1.6.2009 09:35

Eristäytyminen talvella vähän ikävää, kun on putket jäässä... :)

Mutta totta, turku on ainakin varsin kaunis kesäkaupunki ja parasta, tyhjillään kun kaikki ovat eristäytyneet muualle :D

stellagrrrl

2.6.2009 13:26

jep, vihaan luonnonrauhaa. siis mulla on tinnitus. levynsoittajien ammattitauti. hiljaisuudessa mun päässä pauhaa jatkuvasti kaukaiset kirkonkellot ja sireenit. ei niin kiva siis.

vielä enemmän kuin luonnonrauhaa mä tietysti inhoan luonnonrauhan romantisoimista. (tämä on sukua mun hippi-inholle...) mä kyllä periaatteessa arvostan luonnon kauneutta. se ei vain kiinnosta mua yli varttia. hypnoottista? mystisiä kokemuksia? ei tässä osoitteessa...