• mopsi22

Straightest thursday ever

Poikkis vänkäs vähän aikaa ja annoin periksi. Kokeilimme heteroa menoa. Haimme mäyräkoiran olutta, vähän pähkinöitä ja suolatikkuja ja kipaisimme puistoon aurinkoon. Toki heterous hieman karisi, kun ensin totesimme, ettei kummallakaan ole korkinavaajaa (joka sitten ostettiin, tosin tarjoilijamallisena, eli kunnon korkinavaaja korkille kuin korkille) ja toiseksi, viimeisen pullon kohdalla huomasimme ottaneemme ykkösolutta kolmosen sijaan :'D

Asia korjattiin hakemalla toinen mäyräkoira, mutta tällä kertaa kolmosta. Tämän me kuitenkin palelevina homoina nautimme sisätiloissa. Ilta kruunattiin rasvaisella pitsalla.

Ei ihan heti uudestaan :S

Kuka jaksaa juoda olutta?! Turvottaa, vessassa täytyy ravata 5 minuutin välein, röyhtäilyä jnejne. Noup, not for us, mutta pienenä ekskursiona puisto-olutsieppojen maailmaan toimiva setti.

___

Hyvä arkipäivän tippi viineille: Punaista ei säilytetä jääkaapissa, valkoiset voi säilyttää. Punaviini jääkaappiin puoli tuntia ennen tarjoilu ja samalla valkoviini ulos. Toinen ehtii viiletä, toinen lämmetä.

1 kommentti

noksu

8.5.2009 14:57

Minä jaksaa juoda olutta. Namnam!