• mopsi22

Skin deep bohemian - plain everyday Joe pretending artistry

En tiedä, olenko maininnut omasta post mortum -toiveestani täällä blogin puolella koskaan. Ehkä, ehkä en.

Kun kuolen, toivoisin kovasti, että minut nyljettäisiin. Nahka venytettäisiin kehykseen ja parkittaisiin kovaksi. Nahan lähettyville kaksi lasipurkkia, joista toiseen säilöttäisiin aivoni ja toiseen sukupuolielimeni, mahdollisesti erektiossa.

Jostain syystä, harva on innostunut tästä ajatuksesta.

Mielestäni se kertoo paljon ihmisyydestä, miehisyydestä ja kulttuurista. Tyhjä kuori. Tunteet ja järki purkissa. Tirkistely. Turhamaisuus, will to be displayed, yksilöllisyyden tavoittelu.

Kiasmaan voisi nimetä huoneen: "One man's shell, sense and sensibility"

Ja, kattolampussani, kaiken neuroottisen siisteyden keskellä, on hämähäkinseittejä. Nimesin ilmiön kontrolloiduksi boheemiudeksi. Ehkä olen vain outo. Todennäköisesti, tosin, toivon vain olevani outo, koska olen todellisuudessa täysin tavallinen tallaaja. Eikä se erektiossa juurikaan suurempi ole kuin arkiriipunnassakaan. Siitä voin joustaa testamentissani. Ennen testamentin laadintaa täytyy kyllä opetella käyttämään pilkkuja. En halua, että pillkuvirheen takia vihreät alushousuni menevät sisarelleni mustien sijaan.

Elämä on tragedia. Oppiminen on kriisi. Nainen on outo. Taito elää. Näitä kuulee, kukaan ei niitä ymmärrä. Siksi niitä on kiva toistaa. Makes one look smart. Todellisuudessa ne kertovat ulkolukutaidosta, tai hyvästä muistista.

Olen myös päättänyt. Aivan varmasti olen päättänyt. Jotain. En tosin vielä ole päättänyt, mitä olen päättänyt päätöksessäni päättää jotakin. Mutta päätös on tehty, jostain.

So many voices in my head, one screaming, one mute, most of them just rambling. Nothing is coherent. Everything is understandable which makes me crazy, I suppose. Any one who can listen to all the voices in one's head and make sense of them, is insane, clearly. I think. Therefore understanding is insanity. So clear-cut.

Go to bed mopsi, it's time to do that. Right now. Yes, roll the covers, fluffy your pillow, thaaat's right fluffy it really good...close your eyes and take a deep breath. That's very good...go to a nice place in your dreams...fly...preferably somewhere filled with beautiful flowers, ocean and waves, serenity....also anything with young gorgeous men is fine as well...fu-...fly

1 kommentti

Rokkihomo

7.9.2009 00:22

(Me here, straightaway)

Mualimassa on saanut lahjoittaakin ruumiinsa taiteelle. Näinhän on tehtykin, ja niistä on tehtykin taidetta.
Sinun kohdallasi pitäisi kai olla järjestely sinä postuumisti artistina ja assistentti, joka hoitaisi sitten... tuon.

(Päättäminen on ehkä yliarvostettua. Itsekin jäin vaan kotiin, muiden unilta rauhassa omat bileet.)