• mopsi22

Shocking crap!

Sain puuskan. Tyhjensin kaikki kaapit turhasta kamasta. Siis sellaisestakin "tuota olen käyttänyt kyllä". En ehkä vähään aikaan, en ehkä koskaan.

Kuka tarvitsee kolmea reikäkauhaa, jos ei ole koskaan edes yhtä käyttänyt?!

Laseja, maljoja, vaatteita (voi vittu niitäkin on varmaan 40 kg...), lamppuja, kehyksiä, ruukkuja, kerrloja kattiloita, kenkiä ja kaiken maaaailman pientä hilpehööriä...

Tää kämppä on täynnä kamaa nyt sitten. Huomenna vien, mutta tässä on kolmen loosin verran tavaraa, että osa jää autoon asumaan taas. Voi siitä sitten käydä täydentelemässä aina kun käy siivoamassa loosinsa.

Halavalla lähtee, jotta pääsen eroon. Varasto on silti vielä täynnä kamaa :S

Miten ihmiselle oikein kertyy kaiken näköistä paskaa?! Alan pikkuhiljaa haluta tilanteeseen, jossa minulla on niin vähän tavaraa, että muistan kaiken minkä omistan :S

1 kommentti

mopsi22

5.8.2010 20:13

Mutta siis, motivaatio tähän hommaan on se, että saleen lähitulevaisuudessa olen muuttamassa johonkin. Keskusta koettu, kiitos vaan.

Tahtoo muualle.

Hieman energiaa tulee siitä tiedosta, että tää homma tarvii joskus kuitenkin tehdä. Miksei sitten nyt, eikä sitten kun on töissä ja vapaa-aika on harvinaisempi herkku :)

Oon mä joskus vaan liian ahkera. Ehkä multa oli vaan projektit loppu. Moon näemmä suvultani perinyt semmosen "aina täytyy jotain tehdä, valmista ei oo koskaan mikään missään ever".

Mikäs siinä.