• mopsi22

S.Ä.H.L..Ä

eieieiei

mokamokamoka

viiiiiittttuuuuu...

Noniin, facebook, tuo armas yhteisö, jota pitäisi kai osata käyttää.

Vappu 2009 ja uusia ystäviä tuli sen jälkeen lisättyä. Kaikkia en tuntenut, viltin reunalla käyneitä tutuntuttuja. Toki lisäsin heidätkin, koska kauniisti ystäviksi pyysivät ja toki heihin ehkä tulen toistekin törmäämään.

Mutta...

Yksi tyttö, en tunnistanut, mutta nimi oli tuttu. Lisäsin ystäväksi.

Toinen tyttö on pyytänyt ystäväksi jo kolme kertaa ja olen ignoorannut, kun en ole tuntenut. Hän on kuitenkin yhden vappuna lisäämäni ystävä, joten ajattelin, että ehkä ollut kanssa viltin reunalla kääntymässä, mutten vain muista. Nyt kolmannella ystäväksipyyntökerralla aloin sitten tutkiskella, että miksikäs nyt niin sinnikkäästi minut ystäväkseen haluaa. Aloitin tutkimalla tuon ystäväksi haluavan kaveria, jonka siis olin vappuna liittänyt ystäviini nimen perusteella, vaikka en ihan kasvoja muistanutkaan.

Sitten pientä kiroilua, kun tuota profiilia tarkkailin. Syntymävuosi oli 1995...

...eli in other words, olin vahingossa liittänyt feissiini jonkin oppilaan, jota olen opettanut...

mopsi hakkaa päätään seinään ja poistaa paniikissa tuon tytön omasta kaveriporukastaan...ja hakkaa päätään taas seinään...

Ei muuten, mutta tytsy on ollut muutaman viikon lukemassa ei-niin-siistejä-ja-kunnollisia kommenttejani sun muuta kivaa...

Mopsi toteaa taas onnistuneensa...pyykit vessanpytyssä -tyyliin.

Miten tämä on mahdollista?!?

9 kommenttia

Rokkihomo

21.5.2009 19:03

Oh dear. I never...

Mahdollinen lohtu vois olla että tytöllä on varmaan ollut muutakin luettavaa fb:ssa -? Ja että eipä lue enää. Vai kui?

mopsi22

21.5.2009 19:21

ja se, että siirtyy yläkouluun ens syksynä :)

ei tuu vastaan missää...tosin tyttö on kyllä ilmottanu joko syntymävuotensa väärin tai sitten jäänyt luokalle...en oo kyllä mitään 14-vuotiasta missään muussa ku kouluyhteydessä tavannu :S

outoa, kertakaikkiaan..

WBoy

21.5.2009 20:49

Sen siitä saa kun lisäilee Facebookiin ketä sattuu =D

Itselleni on tullut joitakin ystäväpyyntöjä henkilöitä, joista ei ole ollut hajuakaan ketä he ovat. Olen torjunut järjestäen jokaisen.
Olen myös huvikseni tehnyt muutaman kerran kokeen, joissa lähetän ystävä pyynnön random-henkilöille. Kaikki ovat sen hyväksyneet =D

Tämä selittää sen miksi joillakin on listoilla kymmeniä, jopa satoja ystäviä! =D

Itselläni listalla on noin 30 henkilöä. En ota ketään sellaista vakavasti, jolla on listalla yli 100 henkilöä.

mopsi22

21.5.2009 21:02

no kun mäkin oon tosi selektiivinen, 80 % mun 40 ystävästä on iha asiallisesti siellä ja ainkin puoleen pidän aktiivisesti muutenkin yhteyttä (loput ovat pääasiassa sukulaisia tai kavereita ja feissi toimii vähän niinku puhelinmuistiona; saa yhteyttä jos tarvitsee saada).

toi tytsy vaa vapun jälkee, ku saman nimisiä ja värisiä pyöri ympärillä, tuli lisättyä epähuomiossa, vaikka en ihan varma ollutkaan, et kuka on...vähän ku nauttinu skumppaa, nii aatelin, et vaa hämärtyny muistikuva..

mutta, pers edellä puuhun ja kantapään kautta...

mopsi22

21.5.2009 21:02

ja kans inhoon ihmisiä, jotka haluaa sut "kaveriksi" tyyliin sen jälke ku oot tönässy niitä bussissa...

Aboa

21.5.2009 21:43

Mä olen kanssa tosi nirso facebook-kavereiden valinnassa. Tuntemattomat: ei koskaan. Tunnetut: vain sellaiset, joiden kanssa voisi ihan oikeasti mennä kaffelle. Ei muita.

Rokkihomo

22.5.2009 05:52

Mulla on siellä jotenkin kertynyt yli 200 "ystävää".
Eihän tällainen määrä ystäviä tietenkään ollenkaan kaikki ole, mutta tavalla tai toisella olen tainnut jokaisen kanssa olla "kaffella" joskus.
Kai kun on asunut monessa paikassa ja tehnyt monenlaisia töitä ja harrastuksia... Kai siksi.
Eli tunnen kyllä jokaisen, ja tuntemattomia en varsinkaan ennen uudistusta olleille sivuille olisi mitenkään päästänyt.

millikan

22.5.2009 13:00

Itselläni näkyy olevan...96 ystävää. Kaksi sellaista joiden kanssa olen kommunikoinut vain netin kautta (mutta jos samaan paikkaan satuttaisiin, voitaisiin hyvin mennä kaffelle), loput sellaisia tuttuja joista jotakuinkin kaikkien kanssa olen ollutkin kaffella tms.
Iso joukko opiskelija-aikaisia kavereita (toimin aktiivisesti järjestoissä, niinpä sen puolen verkostoa on enkä ole lähimainkaan ottanut kaverilistalle kaikkia), tyokavereita parista kolmesta paikasta, pari peruskouluaikaista luokkakaveria...

stellagrrrl

23.5.2009 09:55

mulla on yksi entinen opiskelija ystävänä feissarissa, joka tosin näkee vain hyvin rajatun profiilin. välillä käy mielessä poistaminen, mutta toisaalta en enää opeta häntä. uskon myös, että häntä kiinnostaa varsin vähän minun tekemiseni...

ystäviä on kuitenkin yli 500, joista jokaisen tunnen (olen keskustellut heidän kanssaan, tiedän muutakin kuin nimen, naaman ja työpaikan) ja jokaisen kanssa vaihdan/vaihtaisin kuulumiset kadulla törmätessä ja voisin nauttia kupin kuumaa. mua huvittaa se, jos tuo määrä tekee jonkun silmissä musta vähemmän vakavasti otettavan... kaveripyyntöjä odottaa reilu 15: ihmisiä, joista en ole varma tunnenko sekä sellaisia, joiden kanssa en halua olla tekemisissä. kaikki selkeästi tuntemattomat hylkään suoralta kädeltä.