• mopsi22

Pääsiäistä Helsingissä

Täällä taas, julkisten liikennevälineiden luvatussa maassa. Onneksi alan jo tottua elämään sen kanssa, että on aina varattava aikaa, teit mitä tahansa, joka sisältää asunnon ovesta ulos menemisen. Silti minua huvittaa ihmisten "kiire". Aina juostaan, joko liikennevaloihin, junaan, bussiin jne. Masentavaa minuuttiaikatauluelämää. Onneksi tuleva kotikaupunkini Turku on vielä ihmillisissä mitoissa mitä liikkumiseen tulee.

Lauantai on käytetty kaupungilla ruokaostoksiin, kämpän siivoukseen (tooodella likainen, mutta olenhan puhtaanapidon ammattilaisen lapsi ja siivoustyötä ammattimaisesti tehnyt viimeiset 10 vuotta, ala-asteelta lähtien. Näen Kaiken lian...), ruoanlaittoon ja leipomiseen. Pidän siivoamisesta, varsinkin jos kohde on kunnon siivousta vailla ja saa asukasta opettaa tavoille. On aina yhtä elähdyttävää näyttää, kuinka paljon likaa pinnoista irtoaa. Varsinkin, jos niitä puhtaiksi väitetään. Pedanttisen siivousneurootikon huvittelua ;)

Sujuupa arjen ahertaminenkin meiltä hyvin, suuresta egostani ja pienestä keittiöstä huolimatta :D

---

Totesimme, että jos olisimme pariskunta, olisimme oppikirjaesimerkki homo-stereotypisestä pariskunnasta: viiniä ja hyvää ruokaa, matkustelua, taidetta ja arkkitehtuuria, designia ja sisustusta, ylevää ja asiantuntevaa keskustelua kulttuurista, oopperaa ja balettia, muotia jne. Homomaista on, juu :D, mutta tyytyväinen tuollaiseen elämään olisin.

5 kommenttia

noksu

22.3.2008 23:08

Ain't nothing wrong with that, hon. :)

Pitäkää kivaa!

audinkopoika

22.3.2008 23:26

Tarvitsisin myös hiukan siivousapua, mites ois... ;)

Torontosta

23.3.2008 03:36

Typical queens as world over everywhere.

Rokkihomo

25.3.2008 15:59

"oppikirjaesimerkki homo-stereotypisestä pariskunnasta"

Tuohon listaasi kun lisäisi "onks mun tukka hyvin" ja "Apua! Mulla ei ole mitään paitaa laittaa päälle näiden housujen kanssa!" -kommentit, niin... sellaista meillä on.
(Paitsi ooppera saa ajoittain lisähöysteet rokkihomon levyhyllystä - mutta toki rokkihomosti).

mopsi22

26.3.2008 10:08

XD

Molemmat kyllä angstasivat letistään ja vaatteistaan, minä vielä R:n riemuksi puuteristani :D Nuo vain olivat niin itsestään selviä juttuja, hiukset ja vaatteet, että oletin ne kuuluvaksi ilman muuta homojen arkiangsteihin :D