• mopsi22

Opettajan työ

...suurimmalla osalla ei taida olla siitä mitääään käsitystä.

täytyy sanoo, et kyllä välii ottaa pannuu lukea kirjoittelua mielipidepalstoilla opettajien työstä. erityisesti ny kun puhutaan opettajien lomautuksista. niihi en ota kantaa, muuta ku siltä osin, et täyttä helvettiä on jos lomautetaan. ei toimi.

mut ihmisillä ei oo mitää käsitystä opettajan ammatista. suurimmalle osalle se on neljän tunnin työpäivää, 4 kk vuosittaiset lomat ja törkeen iso palkka. missä saatanan universumissa noi ihmiset elää?!

ei ne ainakaan opettajina oo...tommosilla eduilla luulis, että kaikki istuis okl:ssa pänttääs behavioralismin kaatumista ja konstruktivismin kaikkivoipasuutta. mut ei, jostain kumman syystä suomes on pulaa opettajista, ainaki vähä. Ja varsinkin miesopettajia tunnutaan itkevän nii keskustelus ku niis kouluissaki mis oon ollu duunis. jos o hyvä palkka ja vitun pitkät lomat eikä oikeastaa mitää duunii, nii mite ei oo enempää täs duunis, häh!?

vituttaa idiootit :D

2 kommenttia

kesäpoika

12.4.2009 14:33

Eikö opettajilla sitten ole vapaat kesät, joulut, uudetvuodet, pääsiäiset? Kuinka pitkiä päiviä tekee tokaluokan opettaja?

Jos tarkoitat, että opettajan työssä on muutakin kuin vaan lomia, niin sitä muuta on kyllä monessa muussakin työssä, joissa vietetään töissä myös joulut ja juhannukset.

mopsi22

12.4.2009 19:37

Totta kai monessa muussakin duunissa on sitä ja tätä ylimääräistä. Pointtini onki se, että minä en ole siellä aukomassa päätäni ja esittämässä duunista, josta en tiedä mitään, täysin tai pääosin tietämättömiä kommentteja ja vielä täysinä faktoina.