• mopsi22

Nyt meni hermot, ja sen kyllä huomaa...

VoivoivoiVoivoivoi...

Mopsilta palo käämit töissä. Sillee totaalisesti. Liikunta ei oikein sujunut, kauheeta suunsoittoa vaan koko ajan, sähläämistä pesismailoilla (joku saa päähänsä kohta!) ja semmosta levotonta irvailua ja lorvailua.

Huusin, kovaa. Parille oppilaalle kävelin oikeen huutamaan päin naamaa. Huitovat ja lyövät palloa tarkoituksella mihin sattuu, soittavat suutaan päälle, viis veisaavat turvallisuudesta vaikka varsin hyvin tajuavat asian.

Lopuksi vielä pieni positiinvinen kehu siitä, että peli meni paremmin ku viimeksi ja että osa pelasi hyvin. Sitten kauhee huuto sen päälle, että tommosta suunsoittoa ja opettajalle irvailua en katto ja paljon ovat saavuttaneet ku mut saivat suuttumaan. Ku liikunta ei maistu niin ens tunnilla mennään juoksee pururataa ympäri...

En kyl oo mitenkää ylpee itestäni, mutta mitta se mullakin on täyttyväksi. Huutamisesta ei oo mitään hyötyä. Ois vaan pitäny seistä ja antaa sählätä tunnin loppuun. Pilliin eivät reagoi, joten se on totaalisen turha...pakko huutaa pää punasena, jotta saa edes huomion.

30+ esiteinipoikaa ei oo ihanteellinen liikuntaryhmä ja ymmärrän open pointin: "jos näin isoja ryhmiä tehdään, ei hän ainakaan viitsi edes yrittää mitään ihmeellistä opetusta vaan huolehtii siitä, että kaikki selviävät hengissä...".

Mutta eniten ärsyttää se, että palaa käämi ja vielä lapsille. Huutaminen turhaa, mutta kyllä sitä välillä kaipaa avokämmenmetodia, kun joku oikeen vaan soittaa suutaan päin naamaa eikä tajua, että elämässä tulee aika nopeesti seinä vastaan tolla asenteella. Asia, josta täytyy parille tyypille mainita, jos ei hommat oikeen ala sujua noin ihmisiksi...

Huoh, kivaojahan ne kakarat ovat, mutta voi vittua että ne osaavat käydä hermoille halutessaan (ja ku ope antaa käydä...).

Ei niitä voi pellossakaan antaa kasvaa, kyllä jotkut tavat pitäisi opettaa. Vaikka sitten huutamalla, jos ei muuten uppoa kaaliin tai irtoa huomiota edes hetkeksi.

*kasvain ottas*