• mopsi22

Middle class ~ middle ages?

En oikein osaa yhdenyönjuttuja. En ole koskaan kokeillutkaan.

Jos joku vastaan tulee ja synkkaa, miksi ei, mutta...ei jotenkin...ei...vaan osaa...?

Luulen, että se johtuu KESKILUOKKAISESTA suvustani. Kaikki ovat tosiaan löytäneet kumppanin, rakentaneet talon (omin käsin), tehneet lapset, ostaneet pari autoa, edenneet urillaan jne.

Hyvinkin american dream and so on.

Suvusta puuttuu musta lammas, joka olisi joka juhliin tuonut eri tyypin ja ryypännyt vituksi.

Aivoni eivät vain käänny ajatukseen, että jonkun kanssa voisi harrastaa vain seksiä...harmi, koska sitä välillä voisi tehdä hyvää vain fyysisesti tutustua ihmisiin.

Toisaalta kumpikaan malli ei tietenkään saa olla itse tarkoitus. Ei seksiä pidä hakea vain, jotta tulisi sitäkin sitten harrastettua - ja päinvastoin.

Homopiireissä tuntuu olevan käsityksenä vapaa seksi (vaikka en usko seksikäyttäytymisen heteropiireistä juuri eroavan). Outoa miten tuollaiset "paineet" ovat takaraivossa. Eihän niillä mitään merkitystä ole, kun ne tiedostaa.

Mitä tulee muuten näin sinkkuiluun, totean vain erittäin, hmmm, kiinnostavaksi mielummin tutustua ihmiseen pikkuhiljaa, vaikka sänkyyn haluaisikin heti kantaa...ei piiiitkästä esileikistä haittaa ole...jos ei liikoja odota :P

Ja niin, muistakaa lapset ja vähän vahemmatkin, seksin pitäisi aina olla hauskaa. Täytyy voida saada vapaasti nauraa, kun toinen putoaa sängystä tai ei saa kumia päälle tai suutelee jotain muuta kuin pitäisi tai.....

Makeimpia nauruja olen saanut sängyssä :)

___

Ja sitten päivänpolttava kysymys: mitä ihmettä tuo ranneliikkeen logo kuvaa? Uimaria?

6 kommenttia

WBoy

6.10.2009 21:10

Siinä kuvassahan on selvästi violetinvärinen hintti, joka vippaa oikeella kädellä ranneliikkeen =)

Nermal

7.10.2009 08:57

Minusta siinä lukee 10_

mopsi22

7.10.2009 11:03

Loch Nessin hirviö? Joutsen? Etana?

Rokkihomo

7.10.2009 22:47

Niin, mun mielestä kanssa violettinen hintantintta, tuollainen tikku-ukkoversio, josta logossa edustettuna pää ja kädet.
Toinen käsi on reippahassa ranneliikkeessä niin että voi kuvitella suusta pääsevän samaan aikaan: "Ai kauhee". Tms.

Jusa

7.10.2009 23:50

.. mutta eikös pyörä ole mennyt aidan läpi. Niin tuohon sinkkuuteen. Olen samanlainen. Haluan edetä hitaasti suhteessa sex-puolelle.. ei siinä ole mitään kummallista.. jokaisella omat tapansa ja jos haluaa HARRASTAA vapaata seksiä..siitä vaan. Toivon kuitenkin , ettei sinulle kehity liikaa "paineita" (en tiedä painostaako sinua toisten vapaa sex-käyttäytymisen malli vai kun haluat seksiä ja ne paineet kasvavat.

mopsi22

8.10.2009 08:29

Olen ihan vain puutteessa :D