• mopsi22

Mä tarviin muita enemmän ku muut mua

aattelin, että tentti (mikä meniki iha kohtuullisesti, toivottavasti ny läpi) ja mukava rauhallinen saunahetki piristäis, rentouttas.

paskat.

jotenkin ku lähin kotiin ajeleen ukista, niin harvinaisen tyhjä olo. semmonen...oliko jollain jotain väliä -olo?

mitähän tääkin nyt taas on...en tiä.

en oo tyytyväinen elämääni. vuos tulee muutosta turkuu. ainoot plussat on bf ja se, että on mahdollisuuksia tehä juttuja.

miinussarakkeeseen...no. oon yksinäinen, vieläkin. bf lienee mun lähes koko sosiaalinen piirini. ja sen laajentaminen on mulle vaikeeta. vaikeutta korostaa vielä se, että bflle sen oman piirin laajentaminen ei oo vaikeeta.

nojoo. vaikka mikä paranis nii mä varmaan vaan valitan. oon rasittava ihminen siinä mielessä. ikuisesti ja pohjimmiltani kyyninen, negatiivinen paska, joka suuttuu jos sitä yritetään muuttaa.

ja sit mulla on semmonen olo, että se oon aina mä, joka on ehdottamassa jotain kavereille. mulla on aina käsi ojossa. mä tarviin niitä harvoja tyyppejä mun ympärillä enenmmän ku ne mua. tohon vois lukee bfnki, ku luulen, että mä tarviin sitä enemmän ku se mua. säälittävää elää muiden armoilla.

2 kommenttia

noksu

3.2.2009 00:38

Kyllä mä ainakin sua tarviin. Just nyt vaan tässä osoitteessa vähän ahdistaa muutamat seikat, siksi ei ehkä oo meikäläistä paljon näkynyt. You know, vetäydyn ihmisten ilmoilta enkä jaa. Mutta tajuun sun pointin, ja sori jos susta tuntuu että oot aina pyytämässä, vaikka tottahan se varmaan on ollutkin ainakin viime aikoina. Koitan muuttaa tapojani. Ja musta on kiva, että muutit Turkuun.

mopsi22

3.2.2009 01:06

en mä ny ketää erityisesti osottele...lähinnä on vaan niin pienet piirit, että ei oo ees ketään, joka jotain joskus pyytäs..

tarttis kato olla niin isot tuttavapiirit, että joka päivä joku kysyis jotai, ilman, että sama tyyppi kysyis muut ku kerran kuus