• mopsi22

Kyseenalaistaa

Joo, olisi tänään taas lanttumaakaria vajaa tunti. En oikein tiedä, mikä se pointti nyt sinällään olisi, siis ylipäätään käydä siellä. Joo, saa jutella asioista, mutta kun ei ole jutteluolo tai edes mitään sellaista, mistä nyt haluaisi jutella, juuri nyt.

Ärsyttävää, että tästä(kin) saattaa tulla (ellei jo ole) pelkkä rasite, sen sijaan, että se auttaisi. Hyötysuhde? Vai olenko liian vaativa? Vai, odotanko vain jotain ihan muuta sykalta, mitä se edes voi tarjota.

Eniten ärsyttää se, että kaikki käskevät jatkamaan. Kapinaa, kun ei huvittaisi? No, menen, tämän kerran ainakin vielä. Sitten...en tiedä...

_______________________________________________________

Sunnuntai meni hyvin (huolimatta la-illan huutamisesta...bf vähän känniavautui minulle, huoh. Naapuritkin kuulivat, no doubt. Mutta eniveis, asia on selvitetty. Pienestä väärinymmärryksestä tämäkin lumipallo kasvoi vyöryksi; puhuminen on tärkeää, jos ei muuta niin sitten edes jälkikäteen. Onnistuu onneksi meiltä, ainakin harjoittelemme ahkerasti).

Pride-viikonloppuna tutustuimme kahteen nuoreen naiseen, vähemmistöä hekin. Toinen heistä on muuttanut Turkuun opiskelemaan ja toinen tuli häntä nyt sunnuntaina katsomaan.

Treffasimme kaupungilla (me miähet toipuvaisina edellisestä illasta) ja suunnistimme syömään. Oudoksuimme sitä, että blancossa oli menossa remontti ja teini sekä yksi-mitä-en-muista olivat sunnuntaisin kiinni (!). No, konttorista saimme yksityiskabinetin ja Erittäin hyvää palvelua! Suosittelen. Nautimme skumppaa, ja bfn kanssa ankanmaksaa.

Sen jälkeen pienet cosmot koulussa ja r-kioskin kautta lonkerot kourassa jokirantaan nauttimaan sairaan kauniista kuivasta ja lämpimästä ja aurinkoisesta syyspäivästä. Oli erittäin mukavaa, täytyy todeta. Ensimmäiset meidän ystävämme, pariskuntana tapaamamme ihmiset.

_______________________________________________________

Pohdimme myös kävellessämme (erittäin homoina, koko sakki), että me itse asiassa annamme monelle ääriliikkeelle (yhden) syyn olla olemassa. Olemme homoja, jotka harrastavat suoranaista sodomiaa homoseksin muodossa ja kaiken lisäksi ryyppäämme (vieläpä sunnuntaina). Eihän noilla ryhmillä olisi syytä olla olemassa, jos ne saisivat vaikkapa homouden kitkettyä maailmasta.

Annamme heille merkityksen. Yksi hyvä syy olla homo, tukea jonkun uskonnollista vakautta ja paremmuudentunnetta. Oon ylpee voidessani sen tehdä :P