• mopsi22

Kesäajatuksia

Jaahas, sitten pitäisi kesäksi totutella lisääntyneeseen vapaa-aikaan (=aikaa tuhlata rahaa) ja vähentuneisiin tuloihin (työkkärirahoilla mennään). Huonon huono yhtälö!

Pari päivää olen lomalla ollut ja kauhee tohina ollut päällä vaan. Siivoilua, kun mussukka on siirtynyt asuntoaan jo laittamaan, ja tavaroiden järjestelyä. Askartelua ja nikkarointia sun muuta. Yritin lukea kirjaa. Sivu meni, sitten alko aivot taas raksuttaa ja lähdin Bauhausiin. Nyt on kirjahyllyssä sitten ovet...

____

Ensi viikolla serkulla on pääsykokeet Turussa. Lupasin opastaa, ettei maalaisen tarvitse stressata sekavan kampusalueen kanssa oikeaa salia etsien. Muuta ohjelmaa ei sitten olekaan. Äärimmäisen outoa.

____

Viisut ja kalsarikännit katkesivat, kun naisbosse soitti seuraksi alakerran baariin. Pikalähdöllä sinne. Menin joskus kahden ja kolmen välillä maaten, mutta kas, klo 7.50 heräsin.

Piintynyt tämä kunnon elämä aika syvälle rytmiin. En valita, tykkään herätä aikaisin. Tavoite olisi herätä joka aamu klo 8.00 viimeistään.

Anttas katto.

____

Opettelin Prinsessa Ruususen häämarssin pianolla. Hieno teos.

____

Ostin lankaakin ja puikot. Josko nyt sitten kuitenkin opettelisin neulomaan. Ajattelin mennä kaverin mökille viikoksi (jos huolitaan). Siinä voisi sitten lukea ja neuloa ja semmosta kaverin kanssa. Voisi rouva samalla vähän neuvoo neulomisessa.

Neulonnan kesäleiri.

____

Täytän 27 tänä vuonna. Kriisikö? En tiedä. Huomasin tuossa feissiä seilaillessani, että silmiin ei enää ekaksi pistä ihmisten ikä. Siis mitä tulee komeisiin miehiin, jotka eteen tulevat.

Nuorempana sitä tuntuu painottavan ikää, mutta pari vuotta kun etenee, niin eipä tuolla ole paljoa merkitystä loppuviimeksi. Toisaalta, näytän välillä itse 20-veeltä...

____

Kokeilen tässä viljatonta ruokavaliota. Semmosta, että viljat ja peruna ja semmoset pois. Paljon parempi olo. Ei turvota yhtään. Kasviksia ja hedelmiä, juustoja ja lihaa syön enemmän. Munakkaita vuohenjuustotäytteellä.

Omom. Jukurttiakin, varsinkin turkkilaista. Ihanan paksua ja pehmeää.

Samaan aikaan tässä on paino pudonnut pari kiloa ja kotilihastreeniä olen vähän ruuvannut tehokkaammaksi (ja säännöllisemmäksi).

Katselin tuossa eilen itseäni peilistä, jalassa semmoset ahtaammat farkut, ja totesin, että mulla on ihan ok kroppa, kiva jopa :)

Paranee vanhetessaan vai miten se nyt oli?

2 kommenttia

Aboa

31.5.2010 11:48

Sinähän olet ihan kakaran näköinen. Pois siis ulkonäkökriisin idutkin.

nimim. 15. päivä 37 vee

martin

4.6.2010 22:42

Melartinin sävellys on upea - oma suosikkini häämarsseista.