• mopsi22

kesä (tulee kohta ikkunattomaan kämppäänkin)

Aamu taas, vähän kesän tuoksuakin jo ilmassa. Maanantai oli ihanan lämmin päivä. Poikaystävän kanssa istuttiin joen äärellä skumpan kera ja myöhemmin Puolalan puistossa iltapalalla. Oli lämmintä ja valoisaa.

___

ensi viikolla pitäisi mennä kaverin kanssa yöksi pariksi metsään :S. en ole ihan hirveästi mikään vaeltajatyyppi, mutta olen joskus vanhempieni kanssa ollut metsässä, tosin lähinnä päiväretkillä. en pitänyt niistä silloin(kaan) :)

___

samainen kamu haluaisi pyöräillä turusta helsinkiin (tai ehkä toisinpäin). mikäs siinä, kun vanha helsingintie on rauhoittunut liikenteeltä uuden moottoritien tultua käyttöön. teltta mukaan ja menoksi. rankkaa kyllä istumalihaksille :S

___

ikkunaremontin tiedotus on pääaosin ollut tyydyttävää ja kieliopillisesti oikein (mikä on jo saavutus, erinäisiä lappuja kun olen nähnyt...). ainoa pieni miinus tulee siitä, että talon sisäpiha on muutettu ilman eri ilmoitusta työmaa-alueeksi, jolle on pääsy kielletty. mihinköhän tässä parin viikon sisällä vien roskani tai saan polkupyöräni tuolta työmaa-alueelta?? olisiko voinut tästä ilmoittaa vähän etukäteen??

en erityisemmin innostu ajatuksesta peitellä kamojani lakanoilla sun muilla. ei viittis, ylimääräistä vaivaa. lienee kuitenkin liian vähän vaivaa, että voisin vuokranantajalle laittaa menemään pyynnön vuokranalennuksesta siltä päivältä, kun äijät sottaavat kämppääni ja se on käytännössä pois käytöstä. omistajan omaisuuden arvoahan tässä kohotetaan, ei minulla mitään intressiä näitä ole vaihtaa. olisi se tästä vuokrasta nyt sentään viitisentoista euroa se yksikin päivä...jos 30 jakaa...

___